Slik går superstjernen på gata i New York

Rihanna får ikke nok oppmerksomhet.

DRISTIG: På tur i New York droppet Rihanna undertøyet og viste frem kroppen i et gjennomsiktig antrekk.  Foto: FameFlynet Norway
DRISTIG: På tur i New York droppet Rihanna undertøyet og viste frem kroppen i et gjennomsiktig antrekk. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Rihanna (24) er kjent for å vekke oppsikt. «Rude Boy»-sangeren har flere ganger tiltrukket seg oppmerksomhet med dristige antrekk og frekke uttalelser.

Nylig viste hun seg på gaten i New York i et flagrende rosa skjørt og en minimal tubetopp. Rihanna droppet undertøyet og brystene kunne skimtes gjennom den lille overdelen.


Rihanna har lagt ut dristige bilder av seg selv på Twitter og Facebook, og den frekke sangeren har fortalt at hun trives godt naken.

- Du finner alltid noe feil med kroppen din, noe du er ukomfortabel med og du føler alle kan se det du ser. Men jeg måtte konfrontere frykten min, og nå er jeg mer komfortabel jo mer naken jeg er, har hun sagt i et intervju med Woman’s Fitness.

Fredag 29. juni 2012 står Rihanna på scenen under Kollenfestivalen. Da kanskje med mer klær på kroppen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rasende Rihanna forlot intervju   

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer