Kim Kardashian og Kanye West:

- Slik går det nå

Det har gått fem måneder siden stjerneparet gikk hver til sitt.

SAMARBEIDER: Det har gått over fem måneder siden Kim Kardashian og Kanye West annonserte at de skulle skilles. Foto: Broadimage / REX / NTB
SAMARBEIDER: Det har gått over fem måneder siden Kim Kardashian og Kanye West annonserte at de skulle skilles. Foto: Broadimage / REX / NTB Vis mer
Publisert

Etter flere spekulasjoner om at kjærligheten mellom stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (44) hadde tatt slutt, kom bekreftelsen om at de skulle skilles i februar. Nyheten sendte sjokkbølger gjennom internasjonal presse, fans og sosiale medier.

Den populære duoen giftet seg i 2013, og rakk i årene etter å bli en familie på seks. Sammen har de barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2). Det ser imidlertid ut til at de har klart å beholde vennskapet.

Forrige uke ble nemlig Kim og Kanye gjenforent i San Francisco, hvor de skal ha tatt med seg alle de fire barna på museum.

- De kom inn som en normal familie, som bare ville ha det gøy. De hadde lite sikkerhetsvakter med seg, og hadde ingen barnepiker, sa en kilde til US Weekly, som fortalte at familien var på Asian Art Museum.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- Hardtarbeidende mamma

Det er derimot ikke bare vennskapet de har klart å beholde. Ifølge en kilde til Entertainment Tonight, skal de også samarbeide godt om foreldrerollen.

- Kanye og Kim har samarbeidet godt, og begge vil bare det beste for barna, forteller kilden, og legger til at de begge skal ha det bra etter bruddet.

- Kim fortsetter å ha fokus på barna sine og merkevaren sin, fortsetter kilden, og forklarer at realitystjernen ikke skal være imot å date igjen hvis den rette fyren skulle dukke opp.

SATT PÅ PLASS_ Da Kim Kardashian skulle skryte av Olivia Rodrigo på Instagram ble hun satt på plass av datteren North West. Video: Se og Hør Vis mer

- Kim har alltid vært en hardtarbeidende mamma. Hun gjør en god jobb med å balansere og tilbringe tid med dem, selv om det er travelt på jobben. Familietid er og vil alltid være en stor prioritet for henne, fortsetter kilden.

For tiden jobber Kanye med sitt nye album med navn «Donda», som er oppkalt etter hans avdøde mor. I den anledning bor han på Atlanta Center til han er ferdig med albumet, som er ventet å komme i starten av august, ifølge E! News.

- Jeg mister familien min

Kanye bosatte seg i Mercedes-Benz Stadium forrige uke, like før han holdt en utsolgt lyttefest i anledning det kommende albumslippet.

På tidspunktet fortalte en kilde overfor E! News at Kanye hadde jobbet med albumet en god stund, og at han hadde gitt Kim advarsel om at noe av albumet kommer til å omhandle skilsmissen deres.

- Kanye skrev en sang om Kim og ekteskapet deres, og Kim ga ham innspill til sangen. Han var respektfull og ga henne en advarsel, han ønsket ikke å gå bak ryggen hennes, fortalte kilden forrige uke.

VAR TIL STEDE: Kim tok med lillesøsteren Khloé og barna sine for å få med seg lyttefesten. Foto: Thornton Drury / Shutterstock / NTB
VAR TIL STEDE: Kim tok med lillesøsteren Khloé og barna sine for å få med seg lyttefesten. Foto: Thornton Drury / Shutterstock / NTB Vis mer

Under lyttefesten fremførte Kanye sangen «Can't Tell Me Nothing», og på et tidspunkt falt han ned på kne mens setningen «Jeg mister familien min» gjentok seg i bakgrunnen.

Kim var til stede under festen sammen med de fire barna deres for å støtte eksen. Hun og søsteren Khloé Kardashian (37) delte flere bilder fra festen på Instagram-story for å vise at de var til stede.

En kilde fortalte nylig til E! News at det er svært viktig for Kim å opprettholde et godt forhold til Kanye.

- Kanye trengte litt tid, men han virker mer åpen for det nå. Kim vet hvor viktig familietid er og vil at barna skal ha et godt forhold til Kanye, så hun er villig til å gjøre alt som skal til for at det skal skje, sa kilden.

GRÅTER: Kim Kardashian gråter i den nye traileren for den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashian» Vis mer

LES OGSÅ: - Satt fast i årevis

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer