Mayoo Indiran:

Slik går det nå: - Uvirkelig tid

Etter flere tunge år er Mayoo Indiran (30) tilbake på tv-skjermen.

OMTALT FIGUR: Realitydeltakeren Mayoo Indiran (30) ble stjerne over natta da han deltok i «Paradise Hotel» i 2016. Så tok livet en brå vending. Foto: Rune Bendiksen / TV3
OMTALT FIGUR: Realitydeltakeren Mayoo Indiran (30) ble stjerne over natta da han deltok i «Paradise Hotel» i 2016. Så tok livet en brå vending. Foto: Rune Bendiksen / TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Mayoo Indiran (30) gjorde seg godt bemerket da han deltok i det populære realityprogrammet i 2016.

Det var særlig hans omfang av gullkorn som sørget for oppmerksomhet, deriblant det noe legendariske «livet er et lære»-sitatet.

Indiran ble realitystjerne over natta, og husker godt hvordan det var å plutselig bli gjenkjent på gata.

- Jeg var jo en helt alminnelig person, men etter deltakelsen forandret alt seg. Uansett hvor jeg gikk ville folk ta bilder, hilse, eller fortelle meg historier. Når man aldri har opplevd slik massiv oppmerksomhet før, blir man veldig fort høy på seg selv, erkjenner Indiran overfor Se og Hør i dag, snart fem år etter deltakelsen.

POPULÆR: Mayoo Indiran erkjenner at han muligens ble noe høy på seg selv etter reality-deltakelsen. Her fra innspillingen i 2016. Foto: Rune Bendiksen / TV3
POPULÆR: Mayoo Indiran erkjenner at han muligens ble noe høy på seg selv etter reality-deltakelsen. Her fra innspillingen i 2016. Foto: Rune Bendiksen / TV3 Vis mer

Pågrepet

På tampen av samme år brast imidlertid kjendistilværelse-idyllen, da 30-åringen, to dager før julaften, ble pågrepet i sitt eget hjem i Lørenskog. Realityprofilen var siktet for grov narkotikaforbrytelse, og ble varetektsfengslet med brev- og besøksforbud.

Indiran ble løslatt fra Ullersmo fengsel noen måneder etterpå, men siktelsen ble opprettholdt. Det skulle gå nesten fire år før saken ble henlagt. Indiran nektet straffskyld hele perioden.

- Jeg gikk fra å bli framstilt som en hyggelig fyr til å være en narkolanger. Jeg vet ikke hvor mange netter jeg satt oppe og overtenkte situasjonen jeg var i, forteller han.

At siktelsen gikk hardt utover både ham selv, familie og venner, er det liten tvil om. Ifølge Indiran ble foreldrene blant annet konfrontert av bekjente, og søsknene fikk stygge kommentarer slengt etter seg.

- Uvirkelig

Straffesaken mot «Paradise»-profilen ble henlagt på bevisets stilling. Statsadvokat Andreas Schei forklarte til VG at Indiran ble siktet på bakgrunn av store narkotikafunn i leiligheten han den gang bodde i.

2016: Deltakerne surrer med sitatene inne på hotellet. Vis mer

- Politiet mente at det var skjellig grunn til å mistenke ham for å ha noe med det å gjøre, at han var delaktig. Det mente for så vidt retten også, så han ble vartektsfengslet. Men politiet henstilte til henleggelse for hans del, og jeg er enig i det. Vi har ikke noe grunnlag for å påstå at Indiran var kjent med eller hadde noe med det narkotikapartiet å gjøre, uttalte Schei.

Selv beskriver Indiran beskjeden om henleggelsen slik:

- Det var som om flere tonn forsvant fra skuldrene mine. Jeg kunne endelig gå nedover gaten som et stolt menneske. Hele denne perioden har vært uvirkelig, men jeg har ogs lært veldig mye, forteller Indiran.

Tilbake på tv-skjermen

Tilbake i 2021 har 30-åringen byttet ut ut fest og reality-intriger med sofakos og popkorn. Dette i selskap med komiker og NRK-profil Abubakar Hussain (33), bedre kjent som «Abu», i TV 2-programmet «Sofa».

BESTEVENNER: Det var NRK-profilen Abubakar Hussain som pitchet ideen om å ha med kompisen Mayoo Indiran i programmet. Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB
BESTEVENNER: Det var NRK-profilen Abubakar Hussain som pitchet ideen om å ha med kompisen Mayoo Indiran i programmet. Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB Vis mer

Programmet viser flere kjente profiler hjemme i stua mens de ser på og kommenterer programmer som «Farmen Kjendis», «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», «Ja vi elsker camping» og «Valpeskolen».

- Hvordan har det vært å komme tilbake på skjermen?

- Det har vært veldig morsomt! Det føles ekstra spesielt siden jeg får jobbe med bestekompisen min. Folk har vært veldig positive og vi har fått gode tilbakemeldinger fra mange, sier han.

Indiran syntes det er overraskende at folk fortsatt husker gullkornene hans fra «Paradise Hotel». Ved siden av ovennevnte «livet er et lære, man må alltid lære», går det neppe an å glemme denne:

«Jeg leter etter en kvinne jeg kan avslutte livet mitt med».

- Det er faktisk helt sykt at folk husker hva jeg har sagt, selv om det snart er fem år siden. Jeg vet ikke om jeg skal le eller hva jeg skal gjøre, men jeg syntes det er hyggelig at folk husker meg for noe bra, framfor det vonde, sier Indiran.

NY HVERDAG: Etter mange vonde år kan endelig realitydeltakeren Mayoo Indiran smile igjen. Foto: Privat.
NY HVERDAG: Etter mange vonde år kan endelig realitydeltakeren Mayoo Indiran smile igjen. Foto: Privat. Vis mer

Ikke tid til kjæreste

«Alle vet jeg er en forholdsgutt», utbrøt realitydeltakeren i 2016, da produksjonen spurte han om hvordan det sto til med romantikken inne på hotellet.

Nå, flere år senere, forteller en lattermild Indiran at han dessverre ikke har tid til en kjæreste akkurat nå.

- Jeg har nok ikke funnet kvinnen å «avslutte livet mitt med», men nå har jeg heller ikke så veldig lyst til å avslutte livet mitt, ler Indiran, med tydelig referanse til nevnte gullkorn.

Etter å ha brukt mye tid og energi på straffesaken, føler Indiran at livet endelig begynner å bli bedre.

TV-KLAR: Mayoo Indiran snakker han om sin islamske tro i forhold til realitydeltakelsen. Han er spent på hva folk vil si, nå som han står med ett ben i hver kultur. Vis mer

- I en alder av 30 år har jeg fremdeles ikke en egen leilighet, så det blir det første målet mitt for 2021. Jeg skal prøve å spare så mye som mulig, så kan jeg fokusere på kjærligheten etterpå, fortsetter han.

Men:

- Jeg skal ikke utelukke at det kan kanskje kommer noen som kaprer hjertet mitt, det kan man aldri avskrive. Så jeg kommer nok ikke til å si nei hvis jeg møter noen, bare fordi jeg har noen mål for året, understreker han.

Overfor Se og Hør avslører Indiran at han ønsker et menneske som han kan samarbeide med - rett og slett en bedre halvdel.

- Kjærlighet blomstrer mest når man bruker tid sammen, og jeg vil elske et menneske så høyt jeg kan. Personen skal behandles på lik linje som jeg vil behandle meg selv, fordi jeg også elsker meg selv veldig høyt, humrer han.

LES OGSÅ: Dette bildet setter fart på ryktemølla

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer