«Love Is Blind»:

Slik går det med parene

Den nye sesongen av Netflix-suksessen «Love Is Blind» er på alles lepper om dagen. Slik endte det for parene.

POPULÆR: Den andre sesongen av Netflix-serien «Love Is Blind» er blitt svært populær verden over. Foto: Skjermdump fra Instagram
POPULÆR: Den andre sesongen av Netflix-serien «Love Is Blind» er blitt svært populær verden over. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det finnes utallige datingprogrammer hvor flere ønsker å finne kjærligheten. I 2020 kom den første sesongen av Netflix-suksessen «Love is Blind».

Serien går ut på at deltakerne blir kjent fra hver sin side av en vegg. Dersom kjemien stemmer kan de velge å forlove seg - uten å ha sett hverandre. Deretter følger serien parene på vei til alteret.

I februar begynte den andre sesongen å rulle over skjermene, og nok en gang har serien bydd på en god dose med drama og intriger. Nylig ble seriens gjenforeningsepisode sluppet, og der kom det frem hvordan det står til med parene i etterkant av innspillingen.

SESONG 2: Netflix-suksessen «Love is Blind» er tilbake med sesong to. Video: Netflix Vis mer

Flere medier som Cosmopolitan og Independent har bitt seg merke i den mye omtalte gjenforeningsepisoden.

Jarrette Jones og Iyanna McNeely

I starten av «Love Is Blind» var det ingen tvil om at kjemien stemte mellom prosjektlederen Jarette Jones (32) og programkoordinatoren Iyanna McNeely (27). De fant kjapt tonen og knyttet et sterkt bånd til hverandre.

Men under programmets tid fant Jones også tonen med en annen deltaker, Mallory Zapata (32). McNeely ble dermed noe nølende da hun fant ut av det, og det ble uklart om hun fortsatt ville gå videre med Jones.

For Jones sto valget mellom å fri enten til Zapata eller McNeely. Det endte med at han først fridde til førstnevnte, men hun takket nei til frieriet ettersom hun hadde et ekstra øye til en annen deltaker, Salvador Perez (31).

Det gjorde McNeely svært usikker på relasjonen deres og hun ville ikke føle seg som et andrevalg. Men kort tid etter fridde Jones til henne, og hun bestemte seg for å gi det et forsøk, og sa ja.

Til tross for utfordringene duoen møtte på underveis, stoppet det ikke dem fra å gifte seg. Under gjenforeningsepisoden kunne de også avsløre at de fortsatt holder sterkt sammen, selv om McNeely følte seg veldig såret etter å ha sett tilbake på visse scener mellom sin nåværende ektemann og Zapata.

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer

Abhishek «Shake» Chatterjee og Deepti Vempati

Det var nok flere som rynket på nesen da veterinæren Abhishek «Shake» Chatterjee (33) dukket opp på skjermen. Han gjorde det klart i første episode hva han foretrekker hos kvinner, og flere reagerte kraftig på de upassende spørsmålene han stilte.

Selv om han ikke ble noen favoritt blant de kvinnelige deltakerne, kom han likevel nær dataanalytikeren Deepti Vempati (31). Selv om det virket vanskelig for ham å utvikle et dypere bånd, ble relasjonen deres etter hvert mer lovende.

Chatterjee valgte til slutt å fri, og fikk sitt «ja» fra det han beskrev som drømmedama, til tross for at han ikke hadde sett henne.

Etter hvert var det duket for bryllupsreise og de forlovede parene vendte snuten mot Mexico. Dette ble også første gang de fikk se partneren sin, og det var da Chatterjee begynte å få kalde føtter.

Det kunne virke som at begge kom godt overens, men det var likevel noe som manglet - nemlig den fysiske tiltrekningen.

Til tross for mye usikkerhet fra begges sider ankom de likevel alteret og gjorde seg klare for bryllupsseremonien. Vempati sjokkerte derimot alle da hun sa at hun ikke kunne gifte seg med ham.

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kommer Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Hun forklarte at han hadde hatt en stor innvirkning på livet hennes, men at han aldri fikk henne til å føle seg elsket for den hun er.

I dag er de naturligvis ikke sammen, og i etterkant av programmet har Chatterjee fått mye kritikk fra de andre deltakerne for sin dårlige oppførsel mot Vempati, men også overfor kvinner generelt.

Nick Thompson og Danielle Ruhl

Romantikken slo raskt inn da Nick Thompson (36) og Danielle Ruhl (29) snakket med hverandre for første gang. Det var tydelige gnister mellom dem og det var ingenting å si på kjemien. Alt så ut til å stemme, og de ble også det første paret som tok forholdet et steg videre og forlovet seg.

I løpet av episodene fikk vi se at de to knyttet et sterkt bånd til hverandre, spesielt rundt tidligere forhold, familie og at begge hadde slitt med et dårlig kroppsbilde over flere år.

Da de var på bryllupsreise med de andre parene fikk vi imidlertid bli bedre kjent med Thompson og Ruhl, som riktignok ikke hadde et like plettfritt forhold som det først så ut til å være.

Også de hadde sine utfordringer og uenigheter, men de bestemte seg for å jobbe seg gjennom det og stå sammen i tykt og tynt.

På den store dagen endte de opp med å gifte seg, selv om det kom tydelig frem at spesielt Thompson var usikker og ikke minst veldig nervøs i forkant av seremonien.

Det hele resulterte i at de ble et gift par, noe de fortsatt er den dag i dag.

KJÆRLIGHET: «Farmen»-flørten mellom Sophie og Isak fortsetter, og nå innrømmes det følelser. Video: Rød Løper Vis mer

Shayne Jansen og Natalie Lee

Det var ingen tvil om at eiendomsmegleren Shayne Jansen (32) var interessert i å bli bedre kjent med konsulentsjefen Natalie Lee (29) da de snakket med hverandre for første gang.

Relasjonen deres utviklet seg for hvert program, men Jansen hadde ikke bare øyne for Lee. Det var nemlig en annen deltaker som også vekket interesse hos han, Shaina Hurley (32).

Det resulterte riktignok i at det ble noe merkelig stemning mellom de to kvinnelige deltakerne, da han flørtet intens med begge samtidig.

Jansen valgte etter hvert å avslutte flørten med Hurley, og bestemte seg for å satse for fullt på Lee da han mente at hun var akkurat det han ønsket seg i en fremtidig kone.

FANT TONEN: Shayne Jansen og Natalie Lee fant kjapt tonen under programmet. Foto: Skjermdump fra Instagram
FANT TONEN: Shayne Jansen og Natalie Lee fant kjapt tonen under programmet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Med andre ord fridde han til henne, og de ble forlovet.

Det nyforlovede paret sto imidlertid overfor en trøblete berg-og-dal-bane og innså raskt hvor forskjellige de egentlig var samt at kommunikasjonen ikke fungerte. Paret virket tilsynelatende svært forelsket, selv om de kanskje ikke var den beste matchen.

Bryllupsdagen deres var mildt sagt dramatisk. Dagen før seremonien hadde nemlig Jansen og Lee en intens og avgjørende krangel for forholdet.

Det skal ifølge sistnevnte ha vært så ille at hun ikke klarte å se noe fremtid med han lenger, noe som førte til at det kommende giftermålet ikke ble noe av.

Under gjenforeningsepisoden kunne de derimot avsløre at de hadde gitt forholdet et nytt forsøk og hadde prøvd å date noen måneder etter innspillingen. Likevel ble de aldri offisielt et par og årsaken skal ha vært den store krangelen før bryllupsdagen.

FORELSKA: Etter måneder med spekulasjon, bekrefter endelig Emil og Silas Massa Vasstrand at det lukter av kjærlighet for gutta om dagen. Reporter: Thea Hope. Video: Luna Lea/ Rød Løper Vis mer

Salvador Perez og Mallory Zapata

Nest siste par ut er kommunikasjonssjefen Mallory Zapata (32) og Salvador Perez (31), som jobbet som administrerende assistent. Paret hadde god kjemi fra starten av og la ikke skjul på at det også fantes romantiske følelser mellom dem.

Som tidligere nevnt hadde Zapata også knyttet et dypere bånd med Jarrette Jones (32), men siden hun hadde et ekstra godt øye til Perez var det ingen tvil om at hun skulle avvise frieriet.

Kort tid etter ble hun forlovet med sistnevnte.

Til tross for at Zapata ikke ønsket å forlove seg med Jones, endte de likevel opp med å snakke mye sammen under bryllupsreisen til Mexico, som alle deltakerne var på.

Dette var noe Perez syntes var upassende og konfronterte henne med, men da bekreftet hun at hun fortsatt ønsket å gifte seg med ham.

På bryllupsdagen gikk det imidlertid ikke knirkefritt for paret. Begge var nervøse i forkant, men det var tydelig at Zapata var mer sikker på at hun ville gå hele veien, mens Perez var nølende og mente han trengte mer tid.

Det hele endte med at han beklaget seg for gjestene og fortalte at han ikke kunne gifte seg med Zapata.

Etter programmet kunne de likevel avsløre at de fortsatte å date, men at de ikke er sammen i dag. De hadde kommet frem til at de er altfor ulike og at de kommuniserte svært dårlig, noe som tærte veldig på forholdet.

MILJØ: Da Magnus flyttet hjem til Lars Kristian var det spesielt én ting de ikke var helt like på. Vis mer

Shaina Hurley og Kyle Abrams

Det siste og eneste paret som ikke kom seg til alteret var Shaina Hurley (32) og Kyle Abrams (29). Han var nemlig ikke Hurleys førstevalg, da hun først og fremst hadde interesse for meddeltaker Shayne Jansen.

Like etter at Jansen hadde fridd til sin utvalgte bestemte Hurley seg for å gripe sjansen til å fortelle om følelsene hun hadde for han. Da var det riktignok for sent. Det førte til at hun satset på Abrams, som også fridde til henne med morens tidligere forlovelsesring.

Lykken ble kortvarig for paret og Hurley fortalte ved flere anledninger at han ikke fylte en av de viktigste kravene hennes - nemlig at han var kristen og hadde et nært forhold til gud.

Under gjenforeningen kunne de fortelle at de ikke var sammen. Abrams hadde riktignok et ekstra godt øye til en av de andre deltakerne, nemlig Deepti Vempati. Han uttrykte at han angret på at han ikke satset på henne, ettersom han syntes hun var så flott.

«Love Is Blind»-profilene ble imidlertid nylig sett sammen etter at det begynte å florere rykter om at de dater.

Turtelduene ble observert sammen i gatene i Wicker Park i Chicago, ifølge TMZ. Så det kan jo muligens tyde på at det er litt kjærlighet i luften?

LES OGSÅ: Slik gikk det med parene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer