«Love is Blind»:

Slik går det med parene

Netflix-serien har tatt verden med storm. Slik endte det for parene.

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Netflix-serien «Love is Blind», eller «Kjærlighet gjør blind» på norsk, har tatt verden med storm, og ligger nå helt i toppen over de mest sette Netflix-seriene den siste måneden.

Serien baserer seg på å finne kjærligheten uten å se hverandre på forhånd, og deltakerne dater ulike potensielle partnere gjennom en vegg - der de bare snakker sammen.

I løpet av ti dager skal de forhåpentligvis ha funnet den store kjærligheten, og forlovet seg.

Deretter møtes de nyforlovede parene ansikt til ansikt for aller første gang, før de reiser til Mexico - der de får tid til å bli bedre kjent og forhåpentligvis enda mer forelsket.

Innen 40 dager i eksperimentet skal parene arrangere bryllup, og vil dermed fortsette livene sine som mann og kone. Det er imidlertid ikke alle par som gir hverandre sine ja.

SUKSESS: Netflix-serien «Love is Blind» har tatt en hel verden med storm. Men hvordan gikk det egentlig med parene? Var eksperimentet vellykket? Vi har sjekket. Foto: Netflix / AP
SUKSESS: Netflix-serien «Love is Blind» har tatt en hel verden med storm. Men hvordan gikk det egentlig med parene? Var eksperimentet vellykket? Vi har sjekket. Foto: Netflix / AP Vis mer

Etter at siste episode ble sluppet, har fansen endelig fått vite hvordan det har gått med parene - et spørsmål som er blitt omtalt av flere medier, blant andre Men's Health.

TV-DATE: «Topper alt vi har sett av dating på TV», sier Jonas Hammer om blind-daten mellom Cathrin og Anders. Video: Rød Løper/Viafree Vis mer

Rekordrask forlovelse

Ett av seernes favorittpar, gjennom hele sesongen, er Lauren Speed (34) og Cameron Hamilton (29). Helt fra første episode har det vært tydelig at paret er svært tiltrukket av hverandre, og seerne er blitt vitne til en nærmest rekordrask forlovelse.

36 minutter inn i første episode sa paret «jeg elsker deg» til hverandre, og etter fem dager fridde Hamilton til sin utkårede - uten å ha sett henne.

Ikke bare ga paret hverandre sine ja under bryllupet, de er fortsatt gift i dag - ett og et halvt år senere.

Under gjenforeningsepisoden, som ble lagt ut på Netflix forrige uke, kunne ekteparet også røpe at de har blitt «foreldre» til en hundevalp, og at de forbereder seg på et liv med barn sammen - en gang i fremtiden.

LYKKELIG GIFT: Ett og et halvt år etter at de forlovet seg - uten å ha sett hverandre i virkeligheten - er Lauren Speed og Cameron Hamilton fortsatt gift. Foto: Netflix / AP
LYKKELIG GIFT: Ett og et halvt år etter at de forlovet seg - uten å ha sett hverandre i virkeligheten - er Lauren Speed og Cameron Hamilton fortsatt gift. Foto: Netflix / AP Vis mer

Fant tilbake til hverandre

Det mest oppsiktsvekkende frieriet i serien tilhører trolig Damien Powers (27) og Giannina Gibelli (26). Seerne fikk nemlig være vitne til et dobbelt frieri, der Powers først forsøker å fri til sin utvalgte, før Gibelli tar over og spør Powers selv.

Frieriene endte i ja fra begge parter, men lykken brast etter kort tid. Etter hvert som paret ble bedre kjent, fikk seerne være vitne til en berg-og-dal-bane av følelser, der paret stadig kranglet så busta føyk.

Parets foreldre var heller ikke spesielt støttende, og da bryllupet sto ble det klinkende klart at duoen ikke var på samme bølgelengde. For mens 26-åringen valgte å si «I do», ønsket ikke Powers å gifte seg enda.

SAMMEN IGJEN: Giannina Gibelli og Damien Powers gjennomførte ikke bryllupet, men er fortsatt kjærester. Foto: Netflix / AP
SAMMEN IGJEN: Giannina Gibelli og Damien Powers gjennomførte ikke bryllupet, men er fortsatt kjærester. Foto: Netflix / AP Vis mer

Det hele resulterte i seriens trolig mest ikoniske scene, der bruden løper gråtende ut av lokalet, før hun sklir i en bakke - og den hvite brudekjolen blir dekket av gjørme.

Under gjenforeningen fikk derimot fansen være vitne til en noe overraskende snuoperasjon, der Powers og Gibelli kunne røpe at de er tilbake i hverandres liv. De har nemlig bestemt seg for å bare være kjærester, og tar en dag av gangen.

Utfordringer

Matt Barnett (28) skulle vise seg å være en populær mann, og fikk tidlig flere kvinner etter seg. Valget hans falt imidlertid til slutt på Amber Pike (27), som blant annet uttalte at hun «elsker hvor mye han irriterer meg».

Underveis i serien dukket det opp flere ting som fikk seerne til å undre om de to ville holde sammen - blant annet deres ulike økonomiske situasjon. Men kjærligheten trumfet alt, og duoen ga hverandre sine ja.

EKTEPAR: Matt Barnett og Amber Pike falt for hverandre gjennom en vegg. Kjærligheten har vist seg å vare også i den virkelige verden. Foto: Netflix / AP
EKTEPAR: Matt Barnett og Amber Pike falt for hverandre gjennom en vegg. Kjærligheten har vist seg å vare også i den virkelige verden. Foto: Netflix / AP Vis mer

I gjenforeningsepisoden kom det frem at duoens ulikheter også har bydd på problemer det siste halvannet året som mann og kone, men dette er noe de har klart å jobbe seg gjennom. Pike sa blant annet at hun har vurdert å ringe en skilsmisseadvokat flere ganger, men de er fremdeles «lykkelig» gift.

På Instagram deler både Pike og Barnett til stadighet søte bilder og videoer av hverandre, og de ser ut til å trives godt som mann og kone.

Slet med aldersforskjellen

En av kvinnene som var tydelig betatt av ovennevnte Barnett, var Jessica Batten (35). Da hun innså at Barnett gikk for Pike, valgte Batten heller å satse på Mark Cuevas (25).

Cuevas var aldri i tvil om at Batten var kvinnen i hans liv, og fridde.

Aldersforskjellen på ti år mellom de to ble imidlertid et problem for Batten - som slet med å overføre det emosjonelle til et fysisk forhold.

På bryllypsdagen så det lenge ut til at det faktisk ville bli de to, og 25-åringen var aldri i tvil om at han hadde funnet kvinnen i sitt liv.

Batten svarte imidlertid nei, og forholdet til duoen tok slutt.

THROWBACK: Det er med blandede reaksjoner Thammy Dias og Nathan Kahungu fra «Love Island» får se seg selv på TV for første gang. Video: Rød Løper/TV 2 sumo Vis mer

Fant lykken etter bruddet

Kelly Chase (33) og Kenny Barnes (27) virket lenge som paret med den beste kjemien. De håndterte utfordringer godt sammen, og fikk god støtte fra hverandres familier.

På Mexico-turen kom det derimot frem flere ting som tydet på at ikke alt var en dans på roser likevel. De var det eneste paret som ikke utforsket forholdet på et seksuelt nivå, og Chase innrømmet også at Barnes ikke var helt «hennes type».

Med tanke på at den fysiske tiltrekningen ikke var helt på plass, var hun i tvil om hun var forelsket.

På bryllupsdagen sa Barnes ja til å tilbringe resten av livet med sin utvalgte. Chase var derimot ikke på samme bølgelengde, og svarte nei.

- Jeg elsker deg. Men nei. Jeg kan ikke gifte meg med deg, og jeg håper du kan sette pris på det, og respektere avgjørelsen min, sa hun.

Etter alt å dømme tok Barnes situasjonen relativt fint, og da de alle møttes på gjenforeningen kunne han røpe at han ikke lenger er singel, og har fått seg kjæreste.

Chase er på sin side fortsatt singel.

LES OGSÅ: Dette har hun aldri gjort før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer