«Love is Blind»:

Slik går det med parene

Netflix-serien har tatt verden med storm. Slik endte det for parene.

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Netflix-serien «Love is Blind», eller «Kjærlighet gjør blind» på norsk, har tatt verden med storm, og ligger nå helt i toppen over de mest sette Netflix-seriene den siste måneden.

Serien baserer seg på å finne kjærligheten uten å se hverandre på forhånd, og deltakerne dater ulike potensielle partnere gjennom en vegg - der de bare snakker sammen.

I løpet av ti dager skal de forhåpentligvis ha funnet den store kjærligheten, og forlovet seg.

Deretter møtes de nyforlovede parene ansikt til ansikt for aller første gang, før de reiser til Mexico - der de får tid til å bli bedre kjent og forhåpentligvis enda mer forelsket.

Innen 40 dager i eksperimentet skal parene arrangere bryllup, og vil dermed fortsette livene sine som mann og kone. Det er imidlertid ikke alle par som gir hverandre sine ja.

Etter at siste episode ble sluppet, har fansen endelig fått vite hvordan det har gått med parene - et spørsmål som er blitt omtalt av flere medier, blant andre Men's Health.

Rekordrask forlovelse

Ett av seernes favorittpar, gjennom hele sesongen, er Lauren Speed (34) og Cameron Hamilton (29). Helt fra første episode har det vært tydelig at paret er svært tiltrukket av hverandre, og seerne er blitt vitne til en nærmest rekordrask forlovelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.