«Love Island Norge»:

Slik går det med parene

Noen har avsluttet det de hadde - andre har funnet kjærligheten.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Ali Esmael og Mie Mack Cappelen er blant de som fant kjærligheten på «Love Island». Foto: TV 2
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Ali Esmael og Mie Mack Cappelen er blant de som fant kjærligheten på «Love Island». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nora Haukland (22) og Johannes Klemp (27) ble i forrige uke kåret til vinnerne av «Love Island Norge», og reiste hjem fra Argentina som kjærester - 300 000 kroner rikere.

Haukland og Klemp var begge blant de ti første deltakerne som flyttet inn i «Love Island»-villaen, og det tok ikke lange tiden før de fikk følelser for hverandre. Disse er like sterkt til stede nå som de er tilbake i Norge.

- Nora og jeg har tilbrakt mye av tiden vår sammen, og vi blir på mange måter kjent på nytt. Men de følelsene vi hadde inne i villaen har, om noe, bare blitt sterkere nå som vi har kommet ut. Det er de små tingene som å se hverandre, lage middag, være med egne venner og familie som gir de ekstra følelsene. Hverdagsromansen har vi aldri satt høyere, forteller 27-åringen.

VINNERE: Johannes Klemp og Nora Haukland vant «Love Island Norge» 2020. Foto: TV 2
VINNERE: Johannes Klemp og Nora Haukland vant «Love Island Norge» 2020. Foto: TV 2 Vis mer

- Setter familien høyt

Siden de kom hjem, har Klemp og Haukland brukt tiden på å bli godt kjent med hverandres hverdagsliv.

Blant annet har de møtt familier og venner av hverandre, noe som har gått bra - til deres store lettelse.

- Alle kommer utrolig godt overens! Vi har vært samlet hos meg og hatt en fin middag sammen, og det er en stor lettelse ettersom både Nora og jeg setter familien svært høyt, sier Klemp.

Han legger til at hverdagen ellers er godt i gang, og at han og Haukland har fått gjort «vanlige kjæresteting», i tillegg til at de gjør sine egne ting.

SEIER: Nora Haukland og Johannes Klemp vant «Love Island», og avslører framtidsplanene. Vis mer

- Vi er begge travle, så vi har også fått kjenne på stress, men det synes jeg vi løser godt - og vi er flinke til å prioritere hverandre, forteller han.

I tiden fremover er det viktig for «Love Island»-vinnerne å få ta ting i sitt eget tempo, understreker Klemp, som sier at han og kjæresten har snakket om mulighetene for å bli samboere en gang i fremtiden.

- Men foreløpig er ikke det noe vi stresser med.

Mye oppmerksomhet

At det norske folk har fulgt med på parets kjærlighetsreise, er noe Klemp har fått kjenne på den siste tiden. Han blir både stoppet på gata og fulgt av flere folk i sosiale medier.

- Det er uvant for meg som dro på «Love Island» med knappe 250 Instagram-følgere. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forholde meg til det enda, sier han, før han legger til:

- Responsen har vært utelukkende positiv. Både Nora og jeg har fått så utrolig mange fine og støttende meldinger, og det setter vi stor pris på. Vi var begge forberedt på å måtte takle litt negativitet, men det har det heldigvis vært veldig lite av.

Avstandsforhold

Etter åtte uker i luksusvillaen i Argentina, sto Haukland og Klemp i finalen sammen med to andre par.

Andreplassen gikk til Iselin Nordøy (24) og Omid Rosander (25), som i likhet med ovennevnte par også ble kjærester under TV 2-innspillingen.

Vel hjemme i Norge har paret nå planer om å introdusere hverandre for familie og venner, samt finne ut hvordan de håndterer avstanden.

AVSTANDSFORHOLD: Omid Rosander og Iselin Nordøy bor på hver sin kant av landet, men ser for seg å bli samboere en gang i fremtiden. Foto: TV 2
AVSTANDSFORHOLD: Omid Rosander og Iselin Nordøy bor på hver sin kant av landet, men ser for seg å bli samboere en gang i fremtiden. Foto: TV 2 Vis mer

Nordøy bor nemlig i Oslo, mens Rosander er bosatt i Kristiansand.

- Vi kommer til å være en del sammen de første ukene. Først litt i Oslo, og så i Kristiansand. Etter det må vi vende tilbake til våre normale liv, forteller Iselin Nordøy til TV 2.

Rosander legger til at han og kjæresten har snakket om måter de kan ha kontakt på, både over nett og telefon, og innrømmer at Nordøy gjerne vil at han skal flytte til Oslo.

Det er helt klart et alternativ.

- Jeg har ikke noe problem med å flytte på meg, hvis det er det som føles riktig. Det ser lyst ut. Fremtidsplanene er å en gang bli samboere, sier han til kanalen.

KJÆRESTER: Omid og Iselin har hatt hatt en fin tone på «Love Island», men nå vil Omid ta det et steg videre, og spør om de skal bli kjærester. Vis mer

- Han har alt jeg trenger

Mie Mack Cappelen (22) og Ali Esmael (28) sikret seg tredjeplassen i «Love Island Norge», etter flere uker med både opp- og nedturer.

Duoen var nemlig involvert i et «trekantdrama» etter at Esmael fant tonen med Aranja Ophaug-Johansen (25) på Casa Amor, men de fant omsider tilbake til hverandre og forlot Argentina som kjærester.

Nå ser de frem til alt fremtiden måtte by på for dem som kjærester. Esmael sier til Se og Hør at forholdet mellom han og Cappelen går over all forventning.

KJÆRESTER: Ali Esmael og Mie Mack Cappelen fant også tonen, og kan røpe at de har vurdert å flytte sammen. Foto: TV 2
KJÆRESTER: Ali Esmael og Mie Mack Cappelen fant også tonen, og kan røpe at de har vurdert å flytte sammen. Foto: TV 2 Vis mer

- Det har gått kjempebra, det føles godt å komme hjem igjen til venner og familie. Forholdet er kjempebra, vi fortsetter der vi slapp, og har det veldig fint sammen. Hun har vært hos meg de siste dagene og vi har tilbrakt mye tid sammen.

28-åringen forteller videre at han har møtt flere av vennene hennes på byen, og at han skal møte familien hennes og spise middag ganske snart.

- Det har gått kjempefint, hun har også møtt søsteren min og flere av mine venner, og de liker henne godt og har fått et godt inntrykk, sier han til Se og Hør.

Esmael kan også røpe at de har vært inne på tanken om å flytte sammen.

- Vi har vært inne på temaet, og føler oss i utgangspunktet klare for å flytte sammen, samtidig som vi ikke vil forhaste ting. Vi kunne flyttet sammen nå, men tenker at det er lurt å vente en liten stund. Det er nok det sunneste for forholdet, men vi ser for oss å flytte sammen i fremtiden, sier han.

Også Mack Cappelen sier til Se og Hør at hun og Esmael har det svært bra, og at de koser seg og nyter livet hjemme i Norge.

- Han har fått møte mange av mine venner og foreldrene mine allerede, og vi planlegger masse spennende sammen fremover. Jeg er så glad jeg fant kjærligheten med han, sier hun.

22-åringen beskriver Ali som en mann som «er alt hun vil ha».

- Jeg hadde nok ikke møtt Ali i min krets hjemme, så jeg er veldig glad for at «Love Island» ga meg den muligheten. Vi fikk alle mulighet til å bli godt kjent med mennesker vi vanligvis ikke ville kommet nær i Norge. Det beste med Ali er at han bryr seg om meg, vil mitt beste og aksepterer meg for alt jeg er, sier hun til Se og Hør.

Mack Cappelen forteller også at hun for det meste har fått gode tilbakemeldinger etter TV-deltakelsen, men sier også at flere har vært skeptiske på grunn av ting som skjedde i villaen.

- Jeg bryr meg ikke om hva folk måtte mene, jeg vet hvor forelsket jeg er i Ali, jeg stoler på han og gleder meg til å vise at vi holder sammen til tross alt, sier hun og fortsetter:

STIKK: Tone Damlis sesong av Love Island har fått kritikk av årets programleder Morten Hegseth. Damli selv ser ut til å ta det hele med slående ro. Video: Steffen Pettersen / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Mange spør om vi skal flytte sammen, hvem vet? Jeg er også veldig glad for at programmet har blitt tatt så godt imot. Jeg heier virkelig på et realityprogram uten fokus på sex og drama, og jeg er så takknemlig for å ha funnet Ali der.

Kjærester etter innspilling

Kjærligheten blomstrer også for Nate Kahungu (23) og Thammy Dias (29), som holdt sammen som par helt fra første dag inne i villaen til de måtte reise hjem sammen rett før finalen.

Da Se og Hør møtte duoen rett etter hjemreise, kunne også de bekrefte at de har blitt kjærester.

THROWBACK: Det er med blandede reaksjoner Thammy Dias og Nathan Kahungu fra «Love Island» får se seg selv på TV for første gang. Video: Rød Løper/TV 2 sumo Vis mer

Paret hadde da snakket med hverandres foreldre over FaceTime.

- Mamma elsker henne, så «I'm good». Det var det eneste jeg trengte, sa Kahungu om kjæresten.

Det samme gjaldt for Dias, som ble møtt med overlykkelige foreldre og gråt da de ringte dem på FaceTime.

- Så vi ble kjærester, sa hun da.

Ledig på markedet

En av dem som måtte forlate villaen midtveis i oppholdet, var Oda Lindsetmo (22). Hun hadde et godt øye til Ådne Funderud (23), men det ble ikke til kjærlighet mellom de to.

Duoen gjenopptok kontakten da de kom hjem til Norge, og den gode tonen var absolutt fortsatt til stede.

FLØRT: Oda og Ådne fant ikke kjærligheten inne på «Love Island». Nå innrømmer de at det har et godt øye til hverandre. Vis mer

- Da vi kom ut av villaen fikk vi en god connection, i likhet med den vi hadde i villaen. Han kom og besøkte meg i Trondheim, og hilste på vennene mine. Men da vi kom ut av «bobla» så fant vi ut at det kanskje var best å være venner, forteller Lindsetmo til Se og Hør, og legger til at det ikke er dårlig stemning i dag.

Til tross for at 22-åringen ikke fant kjærligheten inne i villaen i Argentina, har hun fortsatt troen på at «den rette» en gang vil dukke opp.

- Men det kommer når det kommer, understreker Lindsetmo, og legger til at det har kommet noen meldinger i innboksen på Instagram.

SINGEL: Oda Lindsetmo er ledig på markedet etter Argentina-oppholdet. Foto: TV 2
SINGEL: Oda Lindsetmo er ledig på markedet etter Argentina-oppholdet. Foto: TV 2 Vis mer

- Noen av dem har jeg faktisk tatt kontakt med, de som kan se ut som min type. Jeg er jo åpen for å bli kjent med folk. Men Tinder har jeg ikke giddet å gå inn på enda, ler hun.

Lindsetmo er glad for at hun var med på «Love Island», og setter stor pris på alle hun møtte under innspillingen. For selv om det ikke ble kjærlighet, fikk hun gode venner.

- Jeg har fått så mange venner, som er venner for livet, sier hun.

I slutten av måneden flytter hun til Oslo, der flere av de andre «Love Island»-deltakerne allerede bor. Der har hun fått tilbud om en salgsjobb.

SINGEL: Christina Aranja Ophaug Kristiansen er hjemme fra «Love Island», men får seg en overraskelse under intervjuet. Video: Rød Løper/TV2 Vis mer

- God stemning

Sanpreet Singh (27) og Elisabeth Lund (19) var de to siste deltakerne som kom inn i villaen, og fikk ikke mer enn en drøy uke i Argentina før de måtte reise hjem igjen til Norge.

Til tross for det korte oppholdet, rakk duoen å bli godt kjent. Nå vil de se hva som skjer i tiden fremover. Singh sier til Se og Hør at han og Lund har daglig kontakt, og at de har fått mange spørsmål om hvordan det har gått etter at tv-kameraene ble slått av.

DATE: Elisabeth Lund og Sanpreet Singh rakk å bli godt kjent på kort tid. Foto: TV 2
DATE: Elisabeth Lund og Sanpreet Singh rakk å bli godt kjent på kort tid. Foto: TV 2 Vis mer

- Det er god stemning mellom oss. Overraskende nok fikk vi veldig god kjemi i Argentina. Elisabeth er eventyrlysten og selvstendig, selv om hun er en del yngre enn meg. Hun er moden, vi møtes på midten.

27-åringen legger til at de har følelser for hverandre - og forteller at Lund får ham til å slappe av.

Likevel innrømmer han at han har tenkt på aldersforskjellen.

- Jeg tenkte en del på det i starten, men det har ikke vært noe problem.

En annen utfordring er at Lund bor i Kristiansand, mens Singh er bosatt i Oslo. Dersom det skulle oppstå søt musikk mellom dem, har Lund sagt seg villig til å flytte på seg, sier han.

Falt for personligheten

Lund kan på sin side fortelle til Se og Hør at hun var på besøk hos Singh i Oslo i helgen, og at han planlegger å besøke henne i Kristiansand snart.

Hun har fått et enda bedre inntrykk av 27-åringen hjemme i Norge.

- Vi skulle hatt noen flere dager i Argentina, det ble jo bare fem dager. Men vi ble godt kjent, og nå kan vi bli enda bedre kjent her hjemme, sier Lund, og fortsetter:

- Det kan absolutt bli noe mellom oss. Det er det jeg vil.

BYR PÅ SEG SELV: I onsdagens episode av «Love Island» skal jentene få opp pulsen på gutta. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Avstands- og aldersforskjellen er ingen utfordring for henne.

- Jeg falt for Sanpreets personlighet, også er han en veldig kjekk fyr. Han er snill og bryr seg om meg, og det er viktig. Dessuten er han veldig kjærlig og omsorgsfull, sier hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: Dronning Sonja vekker oppsikt i utlandet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer