«Love Island UK»

Slik går det med «Love Island»-parene

Mange har engasjert seg i «Love Island UK» de siste ukene. Noen finner kjærligheten i villaen, men varer det når de kommer hjem?

LOVE ISLAND-PAR: Flere fant tonen i villaen i år, men om det kommer til å vare, er for tidlig å si. Foto: Matt Frost/ITV/Shutterstock
LOVE ISLAND-PAR: Flere fant tonen i villaen i år, men om det kommer til å vare, er for tidlig å si. Foto: Matt Frost/ITV/Shutterstock Vis mer
Publisert

Er du en av dem som er helt avhengig av «Love Island UK?» Årets finale ble vist for norske TV-seere nylig, men om du ikke er helt oppdatert på de nyeste episodene, skal vi ikke spoile hvem som vant finalen.

«Love Island UK» ble vist på TV for første gang i 2005, og neste sesong kom året etter. Programmet gjorde comeback i 2015, og det har totalt blitt laget syv sesonger av den britiske utgaven.

SESONG 2021: Deltakerne som var med fra starten i årets sesong. Foto: TV2
SESONG 2021: Deltakerne som var med fra starten i årets sesong. Foto: TV2 Vis mer

Programmet er ekstremt populært blant britene. Det er også en snakkis her til lands, og mellom 50-75.000 TV-seere har fått med seg hver episode denne sesongen.

Det er ikke så lett å si akkurat hva som gjør programmet så populært. Et knippe unge, single, og ikke minst pene, mennesker bor i en villa, hvor de lever isolert fra omverdenen i et gitt antall uker.

HØY PULS: Deltakerne skulle øke pulsen til hverandre i «Love Island UK», og det gikk ikke helt som det skulle for Liberty. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

I starten er det 10 deltakere, så kommer det nye kvinner og menn inn i villaen, som fører til at noen må stemmes ut.

Selve poenget er å finne en kjæreste, og det er TV-seerne som stemmer frem sitt favorittpar, som til slutt vinner, og får en premie på 50.000 pund. De som ikke finner en «connection» med noen av de andre deltakerne, blir sendt hjem. Litt brutalt, i bunn og grunn.

Det er en kjent sak at reality-deltakere lever i den berømte «boblen», så hvor ekte er egentlig kjærligheten mellom «Love Island»-parene, når de reiser hjem fra villaen? De fleste går fra hverandre, men det er faktisk noen par som har holdt sammen.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Disse parene er fortsatt sammen

Eva Zapico (23) og Nas Majeed (23) – vinter 2020

«Jeg gikk inn i villaen uten forventninger annet enn å nyte opplevelsen og være tro mot meg selv. Jeg skal ikke lyve – jeg var på en «all inclusive-ferie», men berg-og-dalbane-reisen ledet meg til min fantastiske kjæreste Eva Zapico, noe jeg er ekstremt takknemlig for» skrev Nas i et innlegg på Instagram.

Paret ble ikke værende så lenge i villaen, men kjærligheten mellom de to, har vist seg å være ekte.

GRISETE: Mens vi venter på ny sesong av «Love Island» her til lands, kan vi nyte den engelske. Deltakerne må gjennom en rekke konkurranser, men ikke alle er like hotte. Video: TV 2 PLAY Vis mer

Paige Turley (24) og Finn Tapp (21) – vinter 2020

Paige og Finn var trofaste mot hverandre fra start til slutt, og de endte opp med å vinne vintersesongen 2020, og potten på 50.000 pund.

Paret ble samboere i juni 2020, da de flyttet inn i en leilighet i Manchester.

Callum Jones (25) og Molly Smith (25) – vinter 2020

Callum møtte Molly i Casa Amor – villaen de mannlige deltakerne blir sendt til som en slags «test», for å se om de er trofaste mot sine partnere, som blir igjen i hovedvillaen.

Calllum falt for Molly, og valgte å ta henne med seg tilbake til villaen.

Callum spurte om Molly ville bli kjæresten hans to måneder etter at de forlot «Love Island», og de har holdt sammen siden. De har også utvidet familien med en liten mops.

GRATULERER: Nora Haukland og Johannes Klemp fant hverandre under innspillingen av «Love Island» for ett år siden. Nå har Johannes fridd! Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

Luke Trotman (24) og Siannise Fudge (27) – vinter 2020

Luke og Siannise møtte Page og Finn i finalen, men de måtte se seg slått på mållinjen. Kjærligheten blomstrer fortsatt mellom de to, og de bor sammen i en leilighet i London.

De har også gått til anskaffelse av en hund, nemlig Nala, en liten cockapoo som ser ut som en bamse.

Dette betyr at hele fire par har holdt sammen fra samme sesong, noe som ikke skjer så ofte.

Tommy Fury (22) og Molly-Mae Hague (22) – 2019

Tommy og Molly-Mae er kanskje det mest kjente «Love Island»-paret gjennom tidene. Dette til tross for at de ikke vant finalen.

Paret bor sammen i en leilighet i Cheshire, og de snakker ofte om giftemål og barn. Tommy og Molly-Mae har svimlende 6 og 3,6 millioner følgere på Instagram, så det er mange som følger med på deres luksuriøse liv.

Nylig gikk det rykter om at de hadde slått opp, da de ikke hadde postet bilder av hverandre på en liten stund.

Molly-Mae fortalte via sin Instagram at begge to lever svært travle liv, og at Tommy, som er proffbokser, har brukt mye tid på trening den siste tiden. «Jeg elsker han så mye, og er så stolt av han», avsluttet hun med.

LOVE ISLAND: Slik går det med Love Island-deltakernes kjærlighetsliv i dag. Vis mer

Dom Lever (28) og Jess Shears (26) – 2017

Dom og Jess har virkelig fått livet til å fungere etter reality-boblen de var en del av i 2017.

De har både giftet seg og fått et barn, sønnen Presley James Lawry ble født i oktober 2019.

Jamie Jewitt (31) og Camilla Thurlow (32) – 2017

Camilla entret villaen dag én. Etter flere opp- og nedturer, kom endelig Jamie på dag 32.

Siden har det vært de to, og mye har skjedd de siste årene.

Jamie og Camilla flyttet sammen i februar 2019, og i oktober 2020 ble de foreldre til Nell. Jamie fridde til Camilla i starten av 2021.

Nathan Massey (29) og Cara De La Hoyde (31) – 2016

«Love Island»-vinnerne fra 2016 holder fortsatt sammen!

Det skal sies at de gikk fra hverandre en liten periode, men etter kort tid ble det kjent at de ventet et barn sammen.

Paret fant tilbake til hverandre, og Nathan fridde til Cara da de besøkte «Love Island»-villaen igjen i juli 2017.

I desember 2017 ble de foreldre til Freddie-George. Paret giftet seg sommeren 2019, og i august 2020 fikk de sitt andre barn, Delilah.

Alex Bowen (30) og Olivia Buckland (27) – 2016

Alex og Olivia kom på andreplass i sin sesong.

«Alle veddet på at vi kom til å avslutte forholdet. Da vi var på vei hjem etter innspillingen, ringte jeg Olivia og sa at jeg ønsket å flytte inn til henne med én gang» har Alex tidligere uttalt.

Selv om det gikk i en rasende fart, har de holdt sammen siden, og de var det første «Love Island»-paret som giftet seg. De ga hverandre sitt ja i september 2018.

POPULÆR: Christina Aranja Ophaug dro tomhendt hjem fra «Love Island» i 2020, men nå har lykken snudd for den blide trønderen. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

Par som ikke ble sammen i villaen

Lucie Donlan (23) og Luke Mabbott (25)

Lucie og Luke var ikke deltakere i samme sesong. Lucie var med i 2019-sesongen, mens Luke var deltaker året etter.

De fant hver sin partner under oppholdet, men det ble slutt mellom begge parene. Lucie sjekket opp Luke via Instagram, og det var «kjærlighet ved første blikk», ifølge Luke.

Paret ble sammen sommeren 2020.

Maura Higgins (30)

Vi kan heller ikke glemme Maura, som deltok i 2019-sesongen. Hun ble sammen med danseren Curtis Pritchard (25), etter at han dumpet partneren han var med fra starten av oppholdet, til fordel for Maura.

Forholdet varte ikke lenger enn åtte måneder.

BRUDD: Forholdet mellom Curtis og Maura varte ikke mer enn åtte måneder. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
BRUDD: Forholdet mellom Curtis og Maura varte ikke mer enn åtte måneder. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer

Senere oppsto det en romanse med Chris Taylor, og paret ble offisielle i november 2020. Forholdet ble ikke langvarig denne gangen heller, og paret valgte å gå fra hverandre i mai 2021:

«Det knuser hjertet mitt å skrive dette, men jeg ønsker at alle skal få vite at Chris og jeg har besluttet å gå fra hverandre. Ingen har gjort noe galt… vi elsker og respekterer hverandre dypt» skrev Maura på Instagram.

- SJOKK: Maura Higgins og Curtis Pritchard ble stormforelsket i sesong 5 av «Love Island UK». Etter dette ble førstnevnte sammen med en annen deltaker fra programmet. Video: Rød Løper Vis mer

Maura hadde tydeligvis ikke behov for å være singel så lenge, og allerede i juli 2021 ble det kjent at hun hadde funnet kjærligheten med nok en danser, italieneren Giovanni Pernice.

Årets «Love Island»-par

Det er for tidlig å vite hvem som blir værende sammen blant årets par. Enn så lenge ser det lovende ut - flere har blitt kjærester.

Et av parene mange hadde stor tro på fra start, var Liberty (21) og Jake (24). De fant tonen raskt, og holdt sammen gjennom alle utfordringer de møtte på.

Men helt mot slutten innså de at de ikke passet sammen som kjærester – til tross for at de ble et offisielt par i villaen.

De valgte å forlate« Love Island» som venner, og har ikke blitt sammen igjen etter dette.

Ingen av de andre parene, bortsett fra de fire finaleparene, har holdt sammen etter at de kom hjem fra villaen.

Men det spekuleres på om Lucinda Strafford (21) og Brad McClelland (26) har funnet tilbake til hverandre igjen (selv om Lucinda forlot villaen med Aaron), da de har blitt observert hånd i hånd.

Denne saken ble først publisert på KK.no

BRUDD: Reality-profilene går hvert til sitt og Mie Cappelen åpner opp om en tung tid. Video: Mie Mack Cappelen på Youtube / Rød Løper. Reporter/klipp: Celina Morken. Vis mer

LES OGSÅ: Britisk «Love Island»-stjerne funnet død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer