Britiske «Love Island»:

Slik går det med «Love Island»-parene

De fant kjærligheten på tv foran tusenvis av seere, men hvordan går det egentlig med forholdene nå?

KJÆRESTER ELLER BRUDD?: Det har gått fem måneder siden realityprogrammets slutt. Slik går det med de britiske «Love Island»-parene i dag. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER ELLER BRUDD?: Det har gått fem måneder siden realityprogrammets slutt. Slik går det med de britiske «Love Island»-parene i dag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I februar var den sjette sesongen av britiske «Love Island» ved veis ende og det var tid for parene å returnere til hverdagen igjen.

Sesongen var definitivt en emosjonell berg-og-dalbane full av intriger, tårer og krangler, men også mye kjærlighet.

NB! Denne artikkelen inneholder spoilere fra den sjette sesongen av britiske «Love Island».

Til slutt var det Paige Turley (22) og Finley Tapp (20) som stakk av med seieren, mens Siannise Fudge (25) og Luke Trotman (23) kom på en solid andreplass. Demi Jones (21) og Luke Mabbott (24) på sin side måtte nøye seg med en tredjeplass.

SAMLET: Her er de fire parene som sto igjen helt til slutt. Fra venstre: Siannise Fudge og Luke Trotman, Ched Uzor og Jess Gale, Luke Mabbott og Demi Jones og Finley Tapp og Paige Turley. Foto: NTB Scanpix
SAMLET: Her er de fire parene som sto igjen helt til slutt. Fra venstre: Siannise Fudge og Luke Trotman, Ched Uzor og Jess Gale, Luke Mabbott og Demi Jones og Finley Tapp og Paige Turley. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det har nå gått over fem måneder siden den siste episoden av realityprogrammet rullet over skjermen, og de fleste «Love Island»-fans lurer nok på hva som har skjedd med de ulike parene - og om de har klart å opprettholde forholdet også på utsiden av villaen.

Derfor har vi samlet en oversikt over hvordan det har gått med noen av parene fra sesong seks av det populære realityprogrammet.

VRIKKER ANKELEN: Alt gikk ikke helt etter planen da «Love Island»-stjernen Danny Williams prøvde seg på en TikTok-trend. Vis mer

Planer om frieri

Først ut er «Love Island»-vinnerne Paige Turley og Finley «Finn» Tapp som fant kjærligheten inne i villaen.

De tre første månedene etter deltakelsen tilbrakte de hos Paiges familie i Skottland. Nylig kom imidlertid nyheten om at de hadde blitt samboere etter å ha kapret seg en leilighet i Manchester.

I et nylig intervju med OK! Magazine åpnet paret seg om den nylige innflytningen, og ifølge Paige ble den nokså emosjonell for dem begge.

FORTSATT SAMMEN: Paige Turley og Finley Tapp virker fortsatt å være like forelsket som det de var inne i villaen. Foto: NTB Scanpix
FORTSATT SAMMEN: Paige Turley og Finley Tapp virker fortsatt å være like forelsket som det de var inne i villaen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

-Jeg ble ganske tårevåt. Finn kom ned hit i en varebil og jeg kom ned hit med min bil. Det var første gangen jeg så den (leiligheten, journ.anm.), og jeg kom hit først. Jeg FaceTimet han og han ble tårevåt fordi jeg var tårevåt, har Paige fortalt om innflytningen til OK! Magazine, gjengitt av Cosmopolitan.

Det var imidlertid ikke bare «Love Island»-paret som ble emosjonelle over at de flyttet inn sammen, men også mødrene deres.

- De ventet på det. Begge mødrene våre gråt. Da jeg snakket med mamma dagen etter at vi flyttet inn, hulket hun bare til meg på FaceTime, fortsatte Paige.

Se dette innlegget på Instagram

Embracing the Scottish sun with beau 😻!!

Et innlegg delt av Paige Turley (@paige_turley)

Nylig delte paret også en video på YouTube hvor de stolt viste frem den nye leiligheten sin. Det viser seg at Paige og Finnley har nok plass å boltre seg på, da leiligheten inneholder totalt tre bad og tre soverom.

I videoen avslørte blant annet Finley noen søte, personlige detaljer de hadde tilført leiligheten sin. Dette inkluderte blant annet kjærlighetserklæringene de ga til hverandre i «Love Island»- finalen og et kort fra familien hans fra da de vant realityprogrammet.

Det er imidlertid ikke bare samboerskap paret kan glede seg over. I det ovennevnte intervjuet kom det også frem at det ligger en forlovelse i kortene.

Finn avslørte nemlig at han har store planer om å fri til sin utkårede.

- Jeg kommer ikke til å vente. Jeg vil fri snart. Jeg vil ikke ha en tidsplan på det ettersom det skal være en overraskelse, sa han.

REAGERER: Etter at Mie og Ali kom hjem fra «Love Island», har det blitt litt overrasket over de andre deltagerne. Vis mer

Vil at hun skal fri

Et par som imidlertid var enda tidligere ute med å bli samboere, er Luke Trotman og Siannise Fugde. Duoen som nærmest har vært uatskillelige siden de forlot villaen, flyttet inn i en leilighet sammen i London i slutten av mai.

Også der ligger det angivelig en forlovelse i kortene, men derimot på et noe annet vis. Luke forklarte nemlig til Metro at han ønsker at Siannise skal fri til ham.

- Alle spør meg om dette. Jeg sier bare at det er hennes tur til å gjøre noe. Jeg hadde elsket å se henne planlegge noe, sa han til Metro.

SAMBOERE: Siannise Fudge og Luke Trotman var først ut med å flytte sammen etter deltakelsen i realityprogrammet. Foto: NTB Scanpix
SAMBOERE: Siannise Fudge og Luke Trotman var først ut med å flytte sammen etter deltakelsen i realityprogrammet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De fleste som så årets sesong av realityprogrammet minnes nok den emosjonelle episoden hvor Luke arrangerte en romantisk skattejakt for Siannise.

Skattejakten ledet Siannise til Luke, hvorpå han stilte det etterlengtede spørsmålet om hun ville være kjæresten hans - et tv-øyeblikk som trolig ga flere tårer i øynene.

Til Metro fortalte Luke også at de to hadde kommet nærmere hverandre under coronapandemien.

- Vi var isolert sammen med mamma, pappa, søsteren min og kjæresten hennes, så det var ganske hektisk. Jeg tror vi var innelåst i ni uker sammen med dem, og så flyttet vi. Vi måtte skaffe oss en leilighet uten å se den. Vi måtte flytte alle tingene våre, så vi har vært ganske opptatte. Og det har også vært ganske gøy, forklarte han.

Han påpekte videre at det ikke var mye annet som hadde endret seg i forholdet deres, annet enn at de ikke lenger har flere millioner av mennesker som følger med på dem lenger.

Siden dag én har paret vært klare på at de har store planer om å stifte sin egen familie. I et tidligere intervju med The Sun avslørte paret at de ønsker seg totalt fire barn.

- Vi har blitt enige om at når vi er økonomisk stabile, og når det er stabilt i forholdet vårt, skal vi gjøre det, avslørte Luke overfor The Sun.

- Barn er alltid noe jeg har ønsket meg, og jeg vet at det også er det Luke vil, fortalte Siannise på sin side.

De røpet at de til og med har plukket ut noen babynavn til sine fremtidige barn, hvorav «Rocky» er ett av dem.

GRAVID: Daniel Louis og kjæresten Kristina Vassileva venter barn. Nå avslører de at hun var gravid mens han deltok på skandaleprogrammet «Ex on the beach». Vis mer

Demi Jones og Luke Mabbott

For «Love Island»-paret bestående av Demi Jones og «Justin Bieber look-aliken» Luke Mabbott, ble det derimot ingen lykkelig slutt.

Det oppstod søt musikk mellom duoen helt mot slutten av realityprogrammet, men da de gikk ut av villaen med en tredjeplass i bagasjen hadde de ikke blitt enige om å være kjærester riktig ennå.

Grunnet coronapandemien fikk de ikke tilbrakt så mye tid som de ønsket sammen, og forholdet gikk i vasken.

Dette til tross for at Luke påpekte i et intervju med The Sun at de to snakket med hverandre hver eneste dag, og at ting gikk veldig bra mellom dem.

BRUDD: For Demi Jones og Luke Mabbott gikk forholdet i grus. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: For Demi Jones og Luke Mabbott gikk forholdet i grus. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg og Demi har det bra, men selvfølgelig er isolasjonen under coronaviruset vanskelig for oss. Vi ser hverandre ganske mye og før det bodde vi på hotell og jobbet sammen. Hun har tilbrakt karantene med familien sin, og jeg tilbringer den med min, uttalte han i april.

I slutten av mai tok det hele en ny vending og det ble offisielt over mellom Demi og Luke. Førstnevnte gikk senere ut og hevdet at bruddet hovedsakelig var Lukes avgjørelse.

- Pandemien dro oss fra hverandre og vi bor så langt fra hverandre. Jeg føler ikke at det ble lagt mye krefter inn i kommunikasjonen, så vi drev fra hverandre som et resultat av det. Det er synd og dårlig timing, uttalte Demi til Daily Mail.

Luke har imidlertid ikke tatt en pause i kjærlighetslivet sitt av den grunn. Nylig ble det nemlig kjent at han har funnet lykken på ny med den tidligere «Love Island»-profilen Lucie Donlan (21).

Romansen bekreftet Luke i form av et bilde av paret sammen på stranden iført våtdrakter.

Til bildet skrev Luke følgende:

«Min partner in crime».

Ifølge The Sun skal Luke og Lucie ha tekstet mye med hverandre under coronapandemien og de skal blant annet ha tilbrakt en miniferie sammen langs østkysten i England.

- Luke var ikke singel lenge etter bruddet med Demi og Lucie er drømmekvinnen hans. Luke kan ikke tro hvor flaks han har, fortalte nylig en kilde til The Sun.

Det var imidlertid ikke alle som var like glade for at Luke hadde fått seg en ny kjæreste. Demi kom nemlig med et indirekte stikk til Luke på Twitter, kort tid etter at forholdet ble kjent.

«De som hopper fra forhold til forhold skremmer meg. Hadde du ikke ekte følelser for den personen du var sammen med for fem minutter siden??!» skrev hun på Twitter.

Francesca Farago og Harry Jowsey forlovet seg etter deres opptreden i Netflix-serien «Too hot to handle». Nå har kjærligheten tatt slutt. Vis mer

Fortsatt venner

Også for «Love Island»-paret Jessica «Jess» Gale (20) og Ched Uzor (23) endte romansen med at de gikk hver til sitt. Nyheten kom bare to uker etter at Demi og Luke valgte å gå hver sin vei.

Det var i et innlegg på Instagrams historiefunksjon at Jess bekreftet at det var slutt mellom dem, ifølge Cosmopolitan.

«Vi er fortsatt gode venner og jeg ønsker ham det beste. Takk for all støtten dere har gitt oss siden vi kom ut av villaen», skrev hun.

Ched delte selv meldingen på sin Instagram-story, men la ikke til noen ytterligere kommentar om bruddet.

Nyheten kom for øvrig bare to uker etter at Ched åpnet seg om kjærligheten, og innrømmet at han og Jessica slet med å få ting til å fungere under pandemien.

Det gjorde han i podkasten «Secure The Insecure». Der forklarte Ched at han og Jess tilbrakte de to første ukene etter« Love Island» i hverandres selskap. Videre under pandemien har Ched derimot tilbrakt tid i Suffolk med familien sin, mens Jessica har vært sammen med søstrene sine.

I podkasten forklarte han at de to snakket sammen hver dag, men at det var vanskelig når de ikke fikk sett hverandre.

- Akkurat nå snakker vi bare hver dag om helt tilfeldige temaer. Jeg vil ikke si at vi har romantiske samtaler. Jeg liker Jess. Vi snakker sammen, møtes og bare ser hvordan det går. Vi er ikke i et forhold, påpekte han.

NYTT PROGRAM: Ettersom ny «Ex on the beach»-innspilling utgikk, har Dplay kommet med et nytt program de skal lage -Singletown. Og vil norske, profilerte par bli med på det? Video: Rød Løper Vis mer

Flyttet inn hos kjærestens foreldre

For «Love Island»-paret Callum Jones (23) og Molly Smith (25) er situasjonen en helt annen. Førstnevnte falt pladask for Molly under oppholdet i villaen, og de har tilbrakt nærmest hver dag sammen siden.

Callum besluttet til og med å flytte inn hos Mollys familie i Manchester, hvor blant annet Mollys foreldre bor.

Å bo med svigerforeldrene ser imidlertid ikke ut til å ha påvirket forholdet, og i et nylig intervju med The Sun avslørte Callum at han ikke er fremmed for å gifte seg med Molly i fremtiden.

BOR MED FAMILIEN: Callum Jones og Molly Smith er også samboere i dag. De bor derimot ikke for seg selv, men sammen med sistnevntes familie. Foto: NTB Scanpix
BOR MED FAMILIEN: Callum Jones og Molly Smith er også samboere i dag. De bor derimot ikke for seg selv, men sammen med sistnevntes familie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Aldri si aldri, det er alt jeg har å si. Det ligger ikke i kortene ennå, men hvem vet, sa han til The Sun.

Callum avslørte også at han drømmer om barn i fremtiden.

- Jeg vil definitivt ha barn i fremtiden, men som jeg sa, vi har bare vært sammen i fem måneder, så det er litt for tidlig med barn, la han til.

Til tross for at flere har påpekt at det er tidlig å flytte inn sammen etter så kort tid som kjærester, mener Callum at det bare har vært en dans på roser.

- Jeg går veldig godt overens med dem ( Mollys foreldre, journ.anm.), så det er ikke noe problem. Det er akkurat som at jeg har kjent dem i mange år. Molly og jeg kan alltid komme oss vekk, uansett, fortalte han, og la til:

- Vi kan gå opp i overetasjen og se på tv eller vi kan gå inn på rommet vårt, det er ikke slik at foreldrene hennes alltid er der.

I mars ble paret utsatt for rykter om at det var brudd mellom dem etter at de hadde blitt observert ute på byen, og det hadde oppstått en krangel.

Se dette innlegget på Instagram

🥰

Et innlegg delt av M O L L Y S M I T H (@mollysmith19)

Callum gikk imidlertid hardt ut mot rykteflommen overfor Daily Mail, hvor han påpekte at de to fortsatt har et sterkt forhold.

- Det er bra mellom oss og vi har overhodet ingen krangler. Jeg er trygg på Molly. Det oppstod noen rykter om at vi hadde en krangel, og jeg aner ikke hvor det kommer fra. Det er ikke sant. Jeg er hos Molly akkurat nå, uttalte han til den britiske tabloidavisen.

HÅP: Thammy og Nate gjorde det slutt bare måneder etter innspillingen av «Love Island», men åpner opp for at de kan finne tilbake til hverandre igjen. Vis mer

LES OGSÅ: Brudd etter trekantdrama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer