«Jakten på kjærligheten»:

Slik går det med «Jakten»-parene i dag

- Vi har siden programmet ble vist på TV solgt gården.

FLYTTET: Gudrun Austli og Thomas Kongstad har solgt gården og flyttet på seg. Foto: Privat
FLYTTET: Gudrun Austli og Thomas Kongstad har solgt gården og flyttet på seg. Foto: Privat Vis mer
Publisert

«Jakten på kjærligheten» får hver sesong det norske folk til å plante seg i sofakroken i håp om å få se litt ekte kjærlighet på skjermen. Fire bønder søker etter noen å dele livet sitt med, og TV-seerne får bli med mens de føler seg frem i jakten på sin utkårede.

Det folkekjære programmet byr på både spreke detaljer, spenstige avsløringer og en hel del dramatikk. Etter hvert får man også vite hvem det har blitt et par av, og hvem som må fortsette letingen.

De fleste sesongene ender imidlertid med at flere av bøndene finner kjærligheten, noe som også skjedde i TV 2-programmet i 2018 og 2019.

Se og Hør har slått på tråden til to av disse «Jakten på kjærligheten»- parene for å få en oppdatering om hvordan det står til i dag.

Har solgt gården

Gudrun Austli (42) skapte overskrifter da hun var med i «Jakten på kjærligheten» i 2018. Hun valgte nemlig Vegar Valbø, men etter at duoen hadde vært på kjærlighetstur forandret alt seg.

Austli valgte da å hente tilbake frieren hun egentlig hadde vraket.

Austli bestemte seg for at hun ønsket å satse på Thomas Kongstad (44), og heldigvis syntes han det var greit at hun hadde ombestemt seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.