«Farmen»-Laila:

Slik går det med «Farmen»-profilen

Det er snart syv år siden den uredde nordlendingen tok seg helt til topps i gårdskonkurransen.

VANT: Laila Lochert gikk seirende ut av gårskonkurransen. Hun forteller at den fineste premien var det lokalsamfunnet som sto for. Her avbildet med tidligere «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Alex Iversen / TV 2
VANT: Laila Lochert gikk seirende ut av gårskonkurransen. Hun forteller at den fineste premien var det lokalsamfunnet som sto for. Her avbildet med tidligere «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

I 2016 gikk Laila Lochert helt til topps i «Farmen» etter at hun slo 15 år yngre Sophie Therese Lindberg på målstreken i en spennende finale.

Etterpå ble det nokså stille fra den 46 år gamle «Farmen»-vinneren, som er bosatt i Sortland i Vesterålen. Til Se og Hør forteller Lochert at hun fortsatt jobber som lærer på naturbruksskole - et yrke hun også jobbet i da hun entret gårdskonkurransen i 2016.

- Jeg har det egentlig som plommen i egget med det. Det er fantastisk å kunne jobbe med ungdom som ønsker å jobbe med og innad i primærnæringen. I tillegg driver jeg jo fortsatt med jakt, og får straks en ny valp som jeg skal lære opp til å være med meg på veien videre, forteller hun.

Den tidligere TV-profilen legger til at det fortsatt er noen som kommenterer og påpeker «Farmen»-deltakelsen hennes - enten i marka, på jakt eller i klasserommet.

- Det slår ikke feil, det er alltid noen som spør meg - uansett hvor jeg befinner meg. Men det er utelukkende bare hyggelig at de lurer, og jeg svarer alltid så godt jeg kan tilbake.

Full klinsj

Selv om Lochert har fått gode tilbakemeldinger etter TV-debuten, var det ikke plankekjøring hele veien. En av de mest oppsiktsvekkende hendelsene i sesongen var da det oppsto heftig munnhoggeri mellom Lochert og meddeltaker Lasse Bergseter (56).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer