«Farmen» 2020:

Slik går det med «Farmen»-duoen

Wiktoria Rønning og Kjetil Kirk ble kjente fjes inne på «Farmen», men hva gjør de nå?

GODE VENNER: Wiktoria Rønning og Kjetil Kirk ble raskt en god duo da de var med på «Farmen» i 2020. Her er de avbildet inne på gården. Foto: Espen Solli / TV 2
GODE VENNER: Wiktoria Rønning og Kjetil Kirk ble raskt en god duo da de var med på «Farmen» i 2020. Her er de avbildet inne på gården. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

«Farmen» er et godt etablert reality-konsept i Norge, og har gitt flere minneverdige øyeblikk gjennom programmets 16 sesonger. En fast tradisjon har vært såkalte «Farmen»-par, og de har det vært mange av.

Sist sesong fikk relasjonen mellom Karianne-Vilde Wølner (26) og Sindre Nyeng (26) mye oppmerksomhet, men også Wiktoria Rønning (23) og Kjetil Kirk (28) så ut til og få god kontakt inne på gården.

Se og Hør har slått på tråden til de to sistnevnte «Farmen»-profilene for å høre hvordan det har gått etter oppholdet på gården, og hva de har gjort den siste tiden.

LEGGER'N DØD: «Farmen»-seerne fikk i fjor høst se at Wiktoria Rønning og Kjetil Kirk fant tonen inne på gården, men nå kan de fastslå at de ikke blir et nytt «Farmen»-par. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Vil på TV igjen

Wiktoria Rønning (23) ble raskt en av de store profilene under fjorårets «Farmen»-sesong. Til daglig er hun student og mye av tiden har derfor gått til å lese. Likevel kan Rønning avsløre at hun har fått tilbud om flere TV-innspillinger, men at det dessverre ikke har passet.

- Jeg liker ikke å være så hemmelighetsfull, men jeg har ikke lov til å si hva det er, svarer hun på spørsmål om hvilke TV-produksjoner det er snakk om.

GLADJENTE: Mange husker Wiktoria Rønning med bredt smil om munnen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GLADJENTE: Mange husker Wiktoria Rønning med bredt smil om munnen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Hun vet derimot veldig godt hva hun kunne tenkt seg:

- «Farmen» var veldig mye hardt arbeid. Nå har jeg lyst til å gjøre noe som er litt mer gøy. Jeg vil vise frem hvem jeg egentlig er!

Rønning understreker at «Farmen»-opplevelsen bare har vært positiv, og at det er mye av grunnen til at hun har lyst til å gjøre mer TV:

- Jeg er veldig glad i å by på meg selv også liker jeg oppmerksomheten da, det er stas å bli kjent igjen, ler 23-åringen.

TILBAKEMELDINGER: Både Wiktoria Rønning og Sanna Khursheed har mottatt mye rart i innboksen etter at de var med på «Farmen» 2020. Dette er blant det mest spesielle. Video: Henriette Eilertsen / Ingebjørg Iversen Vis mer

«Reality check»

«Farmen»-profil Kjetil Kirk har imidlertid brukt tiden etter TV-opptredenen litt annerledes enn Rønning. Kirk innrømmer overfor Se og Hør at oppholdet på gården ble en «reality check».

- Jeg hadde veldig godt av å være der inne, jeg vokste noe sykt og ble en bedre utgave av meg selv, forteller han.

STARTE OPP EGET: Kjetil Kirk forklarer at han har gjort suksess under pandemien med en kompis. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
STARTE OPP EGET: Kjetil Kirk forklarer at han har gjort suksess under pandemien med en kompis. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

I etterkant av en TV-innspilling som «Farmen» er det et godt kjent fenomen at deltakerne ofte havner i reality-bobla. Møtet med livet på utsiden kan være tøft, og samtlige tilbys å snakke med psykolog.

Slik var det ikke for 28-åringen:

- Det første jeg gjorde da jeg kom ut av gården var å dra på et kjøpesenter. Det var full fart tilbake til hverdagen.

«FARMEN»: Etter en kunnskapskonkurranse, var det Kjetil Kirk som måtte forlate «Farmen» like før semifinalen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: TV 2 / Ingebjørg Iversen, Se og Hør Vis mer

Inne på gården blir deltakerne skjermet fra den hektiske hverdagen og alt som følger med, og mange setter pris på det rolige gårdslivet tilbake i 1920.

- Det er veldig spesielt å se tilbake på, nesten litt surrealistisk. Men jeg hadde utrolig godt av det, fortsetter Kirk.

Han valgte i forkant av «Farmen» å slutte i jobben sin gjennom ni år, og har i etterkant startet opp noe eget sammen med en kompis.

- Det har gått over all forventning! Jeg tror det var viktig med en ny glød for å kunne lykkes i bransjen, og nå kan man nesten si at vi er en av få som har gjort suksess under corona. Dette året har vært en stor opptur egentlig, stråler han.

«FARMEN»-HYTTA: Tonje Garvik vant Farmen i 2018, nå viser hun og kjæresten Lene Sleperud fram «Farmen»-hytta i programmet «I lomma på Silje». Video: Viaplay Vis mer

Snakker sammen hver dag

Allerede i første episode fikk Rønning og Kirk alles øyne på seg da det så ut til å ha oppstått litt ekstra god kjemi mellom de to. Duoen har imidlertid gjentatte ganger avkreftet at de er noe mer enn «veldig gode venner».

Men hvordan står det til på kjærlighetsfronten til de to tidligere «Farmen»-deltakerne?

- Jeg har ingen i kikkerten, forsikrer Rønning til Se og Hør.

- Det er veldig stille på den fronten altså, det blir litt sånn når man jobber så mye, ler Kirk på sin side, men legger til at han snakker med Rønning hver dag.

SKUESPILLERSPIRE: Thale Myhre, kjent fra «Farmen» og «71 grader nord», dukket opp som statist i «Exit». Video: Rød Løper/NRK Vis mer

LES OGSÅ: Rennes ned av frierbrev

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer