«Naked Attraction Norge»:

Slik går det etter naken-daten

Tor Erik Eide valgte seg ut Ine Roll-Sneve i «Naked Attraction» sist uke.

NAKENHET: «Hva er det første du tenker på når du hører ordet nakenhet?» spurte Tor Erik. Ines svar sikret henne date på «Naked Attraction Norge». Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer
Publisert

I forrige uke hadde «Naked Attraction» premiere i Norge. Dette er første gang realityen sendes i Norge, der datingkonseptet går ut på at en deltaker skal velge ut en date blant fem personer basert på blant annet kjønnsorganet deres.

Sist uke var det den 25 år gamle studenten Tor Erik Eide fra Sogndal som skulle velge mellom fem nakne kvinnekropper, i håp om å finne den perfekte daten.

- Det har vært veldig gøy. Vi satt en kompisgjeng og så på episoden sammen, så det var skikkelig guttastemning da jeg poppet opp på skjermen. Det var litt merkelig å se det først, men det var jo bare artig, sier 25-åringen til Se og Hør.

PREMIEREKLARE: «Naked Attraction Norge» hadde premiere på Discovery+ 22. april. Her er de første bildene. Video: Discovery+ Vis mer

Kompisgjengen ble ikke særlig overrasket da de fikk vite at han skulle være naken på tv. Eide sier selv at det er et perfekt konsept for ham, og at han har fått en del reaksjoner etter at episoden var på lufta.

- Det har tikket inn noen meldinger, det har det. Både på Instagram, Snapchat og på Tinder har det gått over stokk og stein. Også på mail har det kommet inn mange rare forslag, så det har ikke vært rolig, forteller studenten.

Kos på hotellet

Valget falt til slutt på Ine Roll-Sneve (20), som 25-åringen sier at han falt for med det samme. Særlig likte han at hun hadde snert i kommentaren. Blant annet påpekte hun penisstørrelsen hans i programmet.

- Det virket som at hun var på samme nivå som meg, hun var veldig casual og tok det hele med ro, så jeg var egentlig solgt med en gang den kommentaren kom, sier Eide.

Roll-Sneve sier til Se og Hør at de hadde planlagt kommentaren på forhånd.

PREMIEREKLARE: I all hemmelighet har Discovery+ spilt inn seks episoder til den første sesongen av «Naked Attraction». Programleder Tuva Fellman gleder seg. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

- Hun ble positivt overrasket. Det er alltid hyggelig å få en sånn kommentar på tv, sier Eide til Se og Hør.

- Hva skjedde etter innspillingen?

- Da gikk vi opp på hotellet og bestilte mat opp dit, gikk på butikken og kjøpte noe å drikke og satt på hotellet og chillet og pratet. Vi hadde det veldig hyggelig sammen. Det var ikke noen andre spennende aktiviteter, svarer Eide.

25-åringen innrømmer likevel at det også ble tid til litt hygge.

- Det ble litt kos, det ble jo det. Jeg skal ikke legge skjul på det, det var en koselig morgen, sier han til Se og Hør.

NAKED ATTRACTION: Emelie Christersdotter ville egentlig ikke på date. Så skjedde det ting. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Droppet avstandsforhold

De har fortsatt litt kontakt i dag, blant annet på Instagram og Snapchat. Duoen har likevel ikke planlagt å møtes med det første, men Eide utelukker ikke at de kan treffes etterhvert - selv om de bare er venner akkurat nå.

Grunnen er at hun bor i Harstad og Eide i Sogndal, hvor han studerer. De ble enige om å droppe et eventuelt avstandsforhold.

- Vi ble enige om at det ikke ville fungere. Det ble med den ene magiske natten, så har vi en god historie mellom oss der, så får vi se om det blomstrer i fremtiden, forteller Eide.

- Nervepirrende

Også Roll-Sneve synes det var gøy å være på tv. Hun har hatt lyst til å være med på tv siden hun var barn, men hadde ikke sett for seg at debuten skulle være kliss naken.

- Hva tenkte du da du så Tor Erik for første gang?

- Det var veldig nervepirrende å stå i den boksen og ikke ha sett han. Jeg prøvde å smugtitte, men det fikk jeg ikke til. Jeg har egentlig ikke så spesielle formeninger om det, sier 20-åringen til Se og Hør.

Hun innrømmer at hun ikke ble helt overbevist etter det første møtet med Eide, noe hun tror skyldes at hun ikke fikk bli kjent med personligheten hans.

NAKENDATING: Sandra Hauge var med på Adam søker Eva og advarer mot nakendating i Naked Attraction. Video: Discovery+ Vis mer

- Vanligvis møter jeg personligheten med en gang. Du får se veldig lite personlighet. Også hørte jeg at de snakket om at han spiller gitar på nachspiel, og da tenkte jeg «hva slags person er dette?». Da ble jeg veldig skeptisk, innrømmer hun.

Til tross for den gode kjemien, ser hun ikke for seg at de vil bli noe mer enn gode venner.

- Jeg skal aldri si aldri, men det er lite sannsynlig, tror jeg. Vi hadde god kjemi og han var kul å være med, men jeg ser ikke for meg noe «love in the air», avslutter hun.

LES OGSÅ: - De er så lykkelige sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer