Nora Haukland:

Slik går det etter bruddet

I fjor ble det kjent at Nora Haukland hadde brutt forlovelsen. Nå er hun tilbake på markedet.

SINGEL: Nora Haukland åpner opp om singeltilværelsen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SINGEL: Nora Haukland åpner opp om singeltilværelsen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Nora Haukland (24) var blant deltakerne på leting etter den store kjærligheten i «Love Island Norge» i 2020. Kjærligheten fant hun omsider med Johannes Klemp (29).

Paret lyktes også å klatre helt til topps i realityprogrammet, og gikk til slutt av med den store seieren. Lykken smilte for vinnerduoen, og i fjor vår kunne de avsløre at de hadde blitt forlovet.

Åtte måneder senere kom derimot nyheten om at paret hadde valgt å gå hvert til sitt, og når Se og Hør møter Haukland på den røde løperen denne uken kan hun røpe noen detaljer om den nye singeltilværelsen.

- Kjærestejente

Overfor Se og Hør kan Haukland røpe at livet nytes som singel, og det er liten tvil om at hun setter pris på friheten det medbringer.

GRATULERER: Nora Haukland og Johannes Klemp fant hverandre under innspillingen av «Love Island» for ett år siden. Nå har Johannes fridd! Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

- Singellivet er opptatt, veldig gøy. Jeg trives så godt, og det er veldig deilig å kjenne på den friheten som jeg har nå, forteller Haukland til Se og Hør.

Hun legger likevel ikke skjul på at en del av henne savner å ha kjæreste, til tross for at hun har et ønske om å forbli singel en stund.

- Samtidig så savner jeg kjærestelivet, og jeg er så kjærestejente. Så jeg er alltid sånn «nei, nå skal jeg være singel lenge», så vi får se om jeg klarer det denne gangen. Det er helt sant, sier hun videre.

Brudd

Bruddnyheten delte Haukland i form av en Story på sin Instagram-profil.

«Jeg skriver dette med et veldig tungt hjerte. Jeg og Johannes har valgt å gå fra hverandre», skrev Haugland på bildet som viser eksforlovedene sammen med deres felles hund, Lukas.

BRUDD: Nyheten delte Haukland på Instagram. Foto: Skjermdump Instagram
BRUDD: Nyheten delte Haukland på Instagram. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Det har vært to fantastiske og minnerike år som jeg er veldig takknemlig for».

Videre skrev hun at de er veldig ulike, og at de lenge hadde prøvd å få forholdet til å fungere. Hun ser likevel tilbake på forholdet med et smil om munnen.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

LES OGSÅ: Viste frem kjæresten for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer