Nora Haukland:

Slik går det etter bruddet

I fjor ble det kjent at Nora Haukland hadde brutt forlovelsen. Nå er hun tilbake på markedet.

SINGEL: Nora Haukland åpner opp om singeltilværelsen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SINGEL: Nora Haukland åpner opp om singeltilværelsen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Nora Haukland (24) var blant deltakerne på leting etter den store kjærligheten i «Love Island Norge» i 2020. Kjærligheten fant hun omsider med Johannes Klemp (29).

Paret lyktes også å klatre helt til topps i realityprogrammet, og gikk til slutt av med den store seieren. Lykken smilte for vinnerduoen, og i fjor vår kunne de avsløre at de hadde blitt forlovet.

Åtte måneder senere kom derimot nyheten om at paret hadde valgt å gå hvert til sitt, og når Se og Hør møter Haukland på den røde løperen denne uken kan hun røpe noen detaljer om den nye singeltilværelsen.

- Kjærestejente

Overfor Se og Hør kan Haukland røpe at livet nytes som singel, og det er liten tvil om at hun setter pris på friheten det medbringer.

- Singellivet er opptatt, veldig gøy. Jeg trives så godt, og det er veldig deilig å kjenne på den friheten som jeg har nå, forteller Haukland til Se og Hør.

Hun legger likevel ikke skjul på at en del av henne savner å ha kjæreste, til tross for at hun har et ønske om å forbli singel en stund.

- Samtidig så savner jeg kjærestelivet, og jeg er så kjærestejente. Så jeg er alltid sånn «nei, nå skal jeg være singel lenge», så vi får se om jeg klarer det denne gangen. Det er helt sant, sier hun videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.