Slik fridde Kanye til Kim

Se video av det romantiske frieriet!

ROMANTISK: Kanye West leide en hel arena i San Francisco da han gikk ned på kne for Kim Kardashian. Foto: Instagram
ROMANTISK: Kanye West leide en hel arena i San Francisco da han gikk ned på kne for Kim Kardashian. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Samme dag som reality-stjernen Kim Kardashian fylte 33 år gikk Kanye West (36) ned på ett kne og fridde til henne. kjæresten gjennom halvannet år.

Frieriet fant sted mandag i San Francisco hvor rapperen hadde leid en hel baseball-arena for å feire Kims bursdag. Her gikk han ned på kne foran venner og familie, og ga kjæresten en 15 karat stor diamantring som han hadde designet selv, ifølge People.com.

Tirsdag ble de første bildene fra den store dagen offentliggjort, og nå har også en video av hendelsen dukket opp. Se videoen fra TMZ nederst i saken.

Filmen viser at Kanye frir mens et orkester spiller Kims favorittsang «Young and Beautiful» og fyrverkeri lyser opp hele stadioen. Mens Kim står med hendene foran fjeset går han ned på kne og stiller spørsmålet. Kim kaster seg deretter i armene på kjæresten gjennom 17 måneder før familie og venner løper ut på banen for å gratulere det lykkelige paret.

Bare timer før forlovelsen proklamerte 36-åringen sin kjærlighet for bursdagsbarnet under et intervju med 99.7 NOW.

- Hun er mitt livs kjærlighet, og hun har gitt meg en nydelig datter. Hun har en fantastisk familie som nå også har blitt min familie.

- Det er så godt å ha stabilitet i denne ville reisen gjennom livet, spesielt når man er berømt. Jeg har noen som forstår meg, som er så søt og god, og som ikke vil ha meg for pengene. I tillegg så ser hun jo ganske bra ut også, fortalte han om Kim, ifølge People.com.

Forlovelsen skjedde fire måneder etter at Kim og Kanye ble foreldre til datteren North «Nori» West.

Dette blir Kims tredje ekteskap. Hun ble nylig skilt fra sin siste ektemann Kris Humphries. Ekteskapet varte bare i 72 dager, men skilsmisseoppgjøret ble en lang affære. Realitystjernen var tidligere gift med Damon Thomas fra 2000 til 2004. Dette blir Kanye Wests første ekteskap.

LES OGSÅ: Ble fridd til i kongelig kjole

Fridde med 15 karats diamantring:

Brudd etter 22 år:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer