Slik fridde han til Sofia Vergara

- Dette var ikke et impulsivt frieri.

NØYE PLANLAGT: Joe Manganiello skal brukt flere uker på å planlegge frieriet til Sofia Vergara. Foto: Stella Pictures
NØYE PLANLAGT: Joe Manganiello skal brukt flere uker på å planlegge frieriet til Sofia Vergara. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «True Blood»-kjekkasen Joe Manganiello (38) og «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara (42) kommer til å stå for et av de mest omtalte bryllupene i 2015, etter at paret forlovet seg i romjulen.

Nå avslører en kilde nær paret, hvordan Joe nøye planla kvelden han skulle fri under juleferien på Hawaii.

IDYLLISKE OMGIVELSER: Joe og Sofia skal ha forlovet seg på luksushotellet St. Regis Princeville på Hawaii. Foto: All Over Press
IDYLLISKE OMGIVELSER: Joe og Sofia skal ha forlovet seg på luksushotellet St. Regis Princeville på Hawaii. Foto: All Over Press Vis mer

Selve frieriet skal ifølge People ha skjedd innendørs på det eksklusive St. Regis-hotellet på øya Kauai.

Nøye planlagt

- Dette var ikke et impulsivt frieri. Joe kontaktet hotellet flere uker i forveien for å diskutere ting han hadde lyst til å gjøre.

- Han ville ikke fri utendørs, hvor andre kunne se dem, fordi han var nervøs for at Sofia kunne si nei, sier kilden til bladet.

Den store hendelsen skal istedenfor ha skjedd i en av luksushotellets beste suiter.

- Den har stor utsikt over vannet. Etterpå ble det sendt opp champagne og dessert til rommet.

Giftet seg som 18-åring

Sofia har tidligere vært gift en gang. Som 18-åring giftet hun seg med sin ungdomskjæreste Joe Gonzales. De har sønnen Manolo (22) sammen.

Paret gikk hver sin vei i 1993, to år etter bryllupet.

Sofia har også vært forlovet med forretningsmannen Nick Loeb. Men etter to års forlovelse gikk paret hver til sitt i mai i år. Kort tid etterpå begynte hun å date Joe Manganiello.

Eks-forloveden ønsker imidlertid Sofia lykke til med sitt kommende bryllup.

- Hun er vakker og majestetisk, og derfor elsket. Av alt i hele verden fortjener hun å være lykkelig, og spesielt av den typen som kun ekte kjærlighet kan frembringe, sa Nick Loeb til Us Weekly etter at den nye forlovelsen ble kjent.

LES OGSÅ: Jubler over forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer