Ariana Grande og Pete Davidson:

Slik fridde han til sangstjernen

- Jeg er fortsatt overbevist om at hun er blind eller har slått hodet veldig hardt.

FORLOVET: Ariana Grande og Pete Davidson overrasket stort da de forlovet seg etter kort tid som kjærester. Nå forteller Pete hvordan frieriet skjedde. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Ariana Grande og Pete Davidson overrasket stort da de forlovet seg etter kort tid som kjærester. Nå forteller Pete hvordan frieriet skjedde. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I mai begynte romanseryktene å svirre rundt sangstjernen Ariana Grande (25) og komiker Pete Davidson (24), kjent tv-programmet «Saturday Night Live».

Kort tid etter bekreftet paret romansen, og ikke lenge etter kom nyheten om forlovelse, til fansens store overraskelse.

Denne uken pryder komikeren forsiden av Variety Power of Young Hollywood Issue, og i intervjuet forteller han blant annet hvordan han fridde til sin kjære.

- Jeg ville ikke gjøre noe rart. Vi lå i sengen etter å ha sett en film, og jeg sa bare «Vil du gifte deg med meg?». Det var veldig kult, sier han, ifølge Daily Mail.

24-åringen hadde aldri trodd at han kom til å møte noen som Ariana, og tanken på at han en dag skulle gifte seg, hadde han helt slått fra seg. Han kan fortsatt ikke skjønne at stjernen sa ja da han fridde.

Saken fortsetter nedenfor.

I SJOKK: Pete kan ikke forstå at Ariana aksepterte frieriet hans. Foto: NTB Scanpix
I SJOKK: Pete kan ikke forstå at Ariana aksepterte frieriet hans. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er fortsatt overbevist om at hun er blind eller har slått hodet veldig hardt, forteller han før han overøser forloveden med komplimenter:

- Jeg kan ikke beskrive med ord hvor bra hun er. Hun er den kuleste, diggeste og snilleste personen jeg har møtt. Jeg føler at jeg lever i en drøm, i et fantasiland.

Kjærlighetserklæring

At det har gått fort i svingene for de to turtelduene, er det liten tvil om.

Forholdet deres ble kjent kun tolv dager etter at nyheten om bruddet mellom Ariana og rapperen Mac Miller (26) nådde kjendispressen, og ikke lenge etter erklærte Pete sin kjærlighet til sangstjernen ved å tatovere seg.

Den amerikanske komikeren tatoverte blant annet en sort kaninmaske, den ikoniske masken Ariana har på seg på albumcoveret til «Dangerous Woman» på halsen, og han skal også ha tatovert Arianas initialer A og G på tommelen, ifølge Us Weekly.

Tatoveringene ble tatt hos den anerkjente tatovøren London Reese, som i etterkant delte et bilde av den på Instagram, der Pete ble tagget.

- Internettet er et ondt sted

Ikke lenge etter at forlovelsen ble kjent, valgte Pete å slette alt innholdet han hadde på sin Instagram-profil. Ariana på sin side, slo av muligheten for fans til å kommentere på bildene hun la ut.

24-åringen har aldri forklart hvorfor, før nå, i intervjuet med Variety.

- Internettet er et ondt sted, og jeg liker ikke hvordan det påvirker meg. Jeg liker ikke hvordan det er et sted der alle kan slenge dritt om deg og finne på ting, sier han.

Saken fortsetter under.

FORELSKET: Ariana og Pete er tydelig forelsket, og blir stadig avbildet sammen. Foto: Splash News
FORELSKET: Ariana og Pete er tydelig forelsket, og blir stadig avbildet sammen. Foto: Splash News Vis mer

I skrivende stund har Pete fremdeles en Instagram-konto, men det er ingen innlegg på den. Profilbildet er av kjæresten Ariana sitt nye albumcover.

Lider av Chrons sykdom

Men til tross for at komikeren unngår å legge ut bilder på Instagram, har han måttet tåle å bli snakket om andre steder på internett.

I etterkant av at Ariana og Pete dukket opp på den røde løperen sammen under MTV Video Music Awards forrige uke, publiserte nemlig magasinet Barstool Sports en artikkel med tittelen «Har Pete Davidson rumpehull-øyne?».

Da rant begeret over for Ariana, som en rekke ganger har tatt kjæresten i forsvar. Denne gangen sparte hun virkelig ikke på kruttet, og kunne fortelle at forloveden lider av Chrons sykdom.

- Dere vet at denne mannen har en autoimmun sykdom, sant? Altså, dere vet hva dere driver med akkurat nå, sant? Vil bare være sikker, skrev hun i en kommentar på Twitter.

Magasinet har på Instagram valgt å legge ut et bilde av Grandes kommentar, der de svarer med at de ble «grillet». Likevel virker det ikke som de tar det hele særlig alvorlig, og artikkelen de har publisert er ikke blitt oppdatert med stjernens svar.

Saken fortsetter nedenfor.

STYGG KOMMENTAR: Etter at kjæresteparet poserte sammen på den røde løperen forrige uke, omtalte magasinet Barstool Sports øynene til Pete Davidson som «rumpehull-øyne». Foto: NTB Scanpix
STYGG KOMMENTAR: Etter at kjæresteparet poserte sammen på den røde løperen forrige uke, omtalte magasinet Barstool Sports øynene til Pete Davidson som «rumpehull-øyne». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Norsk Helseinformatikk er en konsekvens av Chrons hos 10-20 prosent av dem som har det, at organer som hud, øyne og ledd også påvirkes. Man kan blant annet, slik som i Petes tilfelle, få tørre eller betente øyne.

Hovedtrekkene ved sykdommen er derimot en kronisk betennelse i mage-tarmkanalen, og det er anslått at 100-200 per 100 000 innbyggere får lidelsen. Antallet er høyest hos dem i aldersgruppen 20-30 år.

Davidson var selv 17 år da han fikk sykdommen, og har tidligere uttalt at han på tidspunktet brukte marihuana for å medisinere seg selv. Ellers har han sagt relativt lite om sykdommen.

Saken fortsetter nedenfor.

MANCHESTER ARENA: 22 personer ble drept og 59 skadd i en eksplosjon under en Ariana Grande-konsert. Video: CNN. Vis mer

Mystisk armbånd

Men Petes hovne øyne er ikke det eneste som fikk fansen til å sperre opp øynene da det forelskede paret entret den røde løperen sammen.

Dette var nemlig første gang Grande hadde med seg kjæresten på rød løper, og de så ikke ut til å få nok av hverandre da de poserte for fotografene.

Etter hvert som de romantiske og smått klissete bildene har nådde internett, er det flere som bet seg merke i en spesiell detalj.

Magasinet Elle er blant dem som la merke til armbåndet på Petes høyre hånd, der en så vidt kan skimte bokstavkombinasjonen «AGD».

- Bokstavene står trolig for Ariana Grande-Davidson, navnet Ariana har sagt at hun vil ta når hun og Pete gifter seg. Mange fans har altså lagt merke til dette, skrev magasinet.

Selv om armbåndet fikk mange til å spekulere på om paret allerede er smidd i hymens lenker, forsikret Ariana i etterkant, i et intervju med radiostasjonen Beats 1, at bryllupet er «mer enn fem måneder, men mindre enn fem år unna».

LES OGSÅ: Nå viser de frem sønnen