Anniken Jørgensen:

Slik fridde forloveden

- Jeg visste i det øyeblikket at han skulle fri.

FORLOVET: Anniken Jørgensen er i dag en forlovet kvinne. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Anniken Jørgensen er i dag en forlovet kvinne. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På søndag kunne influenser Anniken «Annijor» Jørgensen (25) dele den hyggelige nyheten om at hun hadde blitt fridd til - og sagt ja.

«Vel, plutselig var jeg forlovet», skrev hun på engelsk, til flere bilder og videoer av ringen på Instagram.

I høst kunne Jørgensen bekrefte overfor Se og Hør at hun hadde fått seg kjæreste, etter lengre tid med spekulasjoner og hint på sosiale medier. Kjærestens identitet har hun imidlertid holdt privat - bortsett fra å legge ut bilder av ham på Instagram.

Nå letter influenseren på sløret om hvordan den mystiske kjæresten fridde.

FLAUSE: Anniken Jørgensen sendte en direktemelding til Karpes Chirag Patel. Her forteller hun om hvordan det gikk. Video: Thea Hope. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Ingen dansende folk

I en video på influenserens Youtube-kanal innrømmer Jørgensen at hun alltid har sagt at hun ikke vil gifte seg. Da hun møtte kjæresten, fortalte hun ham at dersom han likevel skulle finne på å fri, skulle det være et intimt og nedpå frieri.

- Jeg ville bare ha det enkelt, uten folk, ikke noe styr, ikke noe musikk med dansende folk som kommer inn, forteller hun i videoen.

Anniken Jørgensen har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Da Jørgensen sto opp en morgen, merket hun at kjæresten oppførte seg annerledes enn vanlig. Paret hadde spist middag på restaurant, men da de kom hjem, løp kjæresten rundt i leiligheten for å fikse ting før han plutselig forsvant.

DANSEKLAR: Anniken Jørgensen skal være med i årets sesong av «Skal vi danse». Video: Rød Løper Vis mer

Da hun åpnet dørene til stuen, lå det roser overalt. Da falt brikkene på plass i influenserens hode.

- Det var lys, og han satt ved bordet og var så nervøs. Og jeg visste i det øyeblikket at han skulle fri, så jeg begynte å gråte. Han sa så mye vakkert, men jeg husker ikke et ord fordi jeg var så sjokkert. Han satt seg ned på et kne, viste meg ringen, jeg sa «ja», og vi gråt. Det var sjampanje og blomster, og jeg var så flau, forteller hun.

Ønsket seg ringen i ti år

Flere av Jørgensens følgere har bitt seg merke i hennes unike ring. I Youtube-videoen forteller hun at kjærestens valg av akkurat denne ringen ikke var tilfeldig.

Influenseren innrømmer at de har snakket om forlovelse tidligere. Slik som frieriet, ønsket influenseren en enkel ring, til tross for at kjæresten tidligere hadde spurt om hun ønsket en dyr diamantring. Han hadde nemlig satt av penger til forlovelsesring.

Men Jørgensen sto på sitt: Dersom han skulle fri, ønsket hun en fin ring, og ikke nødvendigvis en dyr en.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

- Det er en ring jeg har tenkt på som jeg publiserte på bloggen for sikkert ti år siden. Jeg sa til ham: «Dette er en veldig enkel ring, jeg har aldri sett den i virkeligheten, men jeg kunne tenkt meg den som forlovelsesring».

- Jeg visste det før ham

Det var under en spørsmålsrunde på Instagram i fjor at influenseren røpte hvordan hun møtte sin forlovede.

«Vi møttes denne sommeren. Vi hadde garantert en stirrekonkurranse. Jeg spurte han også om å møte meg tre ganger før han sa ja», skrev hun i en Instagram-story.

Samtidig avslørte 25-åringen at hun egentlig datet en annen da hun så sin nåværende forlovede for første gang, men da hun så ham, skjønte hun raskt at det skulle bli de to.

«Ut av det blå kommer en fyr inn på festen (aldri sett ham før), og dette høres så klisjé ut, men jeg visste det. Jeg visste det før ham. Etter var det enkelt, det var som et puslespill», skrev hun videre.

LES OGSÅ: - Hatet hvert sekund

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer