EKSTREM FORVANDLING: Skuespiller Christian Bale (44) har barbert hode og øyenbryn og gått opp 20 kilo for å spille Dick Cheney i filmen «Vice». Video: Annapurna Pictures. Vis mer Vis mer

Slik forvandlet superstjernen seg

Hollywood-stjernen spiller 60-åring i ny film. Kjenner du ham igjen?

Publisert
Sist oppdatert

Christian Bale (44) er kongen av jojoslanking. I 2004 gikk skuespilleren, kjent fra filmer som «American Psycho» og «The Dark Knight», ned 30 kilo for å spille den plagede hovedrollen i filmen «The Machinist». I 2013 la han på seg 20 kilo for å spille hovedrollen i «American Hustle».

Nå har 44-åringen gjennomgått nok en utrolig forvandling.

Denne uken publiserte «The Big Short»-regissør Adam McKay teaser-traileren til filmen «Vice» på sin Twitter-side. Teaseren viser Bale i rollen som USAs 46. visepresident Dick Cheney.

Onsdag kom den fullstendige traileren. Den viser Bale som Cheney og Oscar-vinner Sam Rockwell som George W. Bush. De to diskuterer visepresidentens rolle over en porsjon kyllingvinger.

For å ligne på Cheney har Bale barbert hodet, bleket øyenbrynene og lagt på seg nesten 20 kilo. Dette melder Variety.

Steve Carell har også sagt til The Collider at Bale gjorde bestemte øvelser for å få tykkere nakke.

Bale selv avviser all skryt om forvandlingen, og sier til Yahoo at han bare prøvde å stille med et «tomt lerret» for make up-artistene.

- Som Mr. Cheney måtte jeg ikke bare beherske måten han pratet til daglig. Jeg måtte også sette meg inn i politikken han var opptatt av, en masse historiske eksempler, en haug med forkortelser, og jeg måtte kunne alt dette godt nok til å improvisere med det, sier Bale til The Interview.

<strong>TO DRÅPER VANN:</strong> Christian Bale har fjernet både hår og øyenbryn for å ligne på USAs 46. visepresident. Foto: Annapurna Pictures / NTB Scanpix
TO DRÅPER VANN: Christian Bale har fjernet både hår og øyenbryn for å ligne på USAs 46. visepresident. Foto: Annapurna Pictures / NTB Scanpix Vis mer

- Aldri sett noe lignende

- Jeg ville ikke bare at noen skulle gjøre en Cheney-imitasjon, sier McKay til Deadline.

- Det Christian Bale gjør med rollefigurene sine er å plukke dem fra hverandre og putte dem sammen igjen. Jeg har aldri sett en lignende prosess hos noen andre.

McKay sier det ikke er tilfeldig at han lager denne filmen akkurat nå.

- Det skjedde mye sinnssykt i løpet av de åtte årene Bush var president. Det er en viktig brikke i puslespillet om hvordan vi endte opp med Donald Trump og verden slik den er i dag, og Dick Cheney er i sentrum for alt sammen. Han var en av de mektigste lederne i amerikansk historie, og under radaren påvirket han hele verdens utvikling i større grad enn noen andre.

- Den ultimate «insider»

Filmen viser Cheneys reise fra å være en ukjent Washington-byråkrat til å bli George W. Bushs visepresident.

Man møter også Amy Adams som Lynne Cheney, Steve Carell som forsvarsminister Donald Rumsfeld, Bill Pullman som Nelson Rockefeller og Tyler Perry som nasjonal sikkerhetsrådgiver Colin Powell.

- Amerika havna ikke på det herlige stedet det er i dag på slump. Noen måtte knekke koden først. Noen som forsto makt og hvordan man kan manipulere den. Noen ingen ville legge merke til. Den ultimate «insider», en som kunne alle triksene i boka, sier McKay til Vanity Fair.

«Vice» har premiere i USA i desember.

LES OGSÅ: - Nekter å spille Batman igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer