Khloé Kardashian:

Slik forsvarer hun Thanksgiving-bråket

Fansen er ikke fornøyd med Khloés valg.

OPPGITT: Khloé Kardashian er oppgitt over fansen som spekulerer om livet hennes. Nå har hun tatt til Twitter for å oppklare Thanksgiving-bråket. Foto: NTB Scanpix
OPPGITT: Khloé Kardashian er oppgitt over fansen som spekulerer om livet hennes. Nå har hun tatt til Twitter for å oppklare Thanksgiving-bråket. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken var det stor feiring av Thanksgiving i USA. Dagen der nære og kjære samles for en høytidelig middag - som regel bestående av kalkun med godt tilbehør.

Flere av USAs største stjerner delte hyggelige bilder og oppdateringer med fansen denne dagen.

Blant dem var realitystjernen Khloé Kardashian (34), som tilbrakte dagen i Cleveland sammen med kjæresten Tristan Thompson (27) og deres 7 måneder gamle datter True.

Dette var True sin aller første feiring av Thanksgiving, og både Khloé og Tristan delte flere bilder av sin nydelige datter.

Likevel var det ikke bildene av True som fikk oppmerksomheten til fansen. Flere bet seg nemlig merke i at Khloé ikke feiret den store dagen sammen med resten av familien sin i Los Angeles.

- De er uvenner

Rykteflommen startet deretter, der flere hevdet at Khloé hadde blitt uvenner med resten av Kardashian/Jenner-klanen.

Saken fortsetter nedenfor.

Fredag så dermed 34-åringen seg nødt til å forsvare valget om å feire den høytidelige kvelden hjemme i Cleveland, sammen med kjæresten og deres datter.

- Jeg har feiret Thanksgiving i Cleveland de siste tre årene. Jeg skjønner ikke hvorfor folk prøver å skape drama mellom meg og familien min. Søstrene mine og jeg har det aldeles topp. Familiene deres hadde mulighet til å reise, men Tristan er midt i sesongen sin, så han kan ikke reise, skrev hun på Twitter.

Rykteflommen skal tilsynelatende ikke ha gått altfor hardt inn på Khloé, som bare et par minutter etter sin forklaring, delte enda en ny Twitter-melding.

- Sannheten er aldri så gøy som når noen av dere finner på deres egne historier å fortelle. God Thanksgiving, tror jeg.

- Savnet søsteren

Det skal heller ikke ha vært bitre toner fra Khloés søstre. På Thanksgiving delte også den eldste Kardashian-søsteren, Kourtney Kardashian (39), et bilde av seg selv sammen med ekskjæresten Scott Disick (35), og de tre barna Penelope (6), Mason (8) og Reign (3).

Etter bildeteksten å dømme, var det tydelig hun savnet søsteren Khloés tilstedeværelse under familiens årlige Thanksgiving-feiring.

«Jeg våknet opp i sengen min med barna mine, og i samme hus som søstrene mine (minus Khloé, savner deg), mine brødre, faren til barna mine, mamma, bestemor, og alle niesene og nevøene mine. Jeg føler meg mer enn takknemlig, god Thanksgiving», skrev trebarnsmoren tilhørende bildet.

Mye hets

At fansen spekulerer og lager sine egne historier er likevel kanskje ikke så rart. I det siste har det nemlig vært mye som har rørt seg i familien. Spesielt for Khloé sin del.

I april ble det lekket en video av basketballspilleren Tristan i het omfavnelse med en annen kvinne en Khloé. Dette bare to dager før Khloé skulle gi fødsel til lille True.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Skandalen skapte kioskveltende overskrifter over hele verden, og tiden etter ble naturlig nok svært stressende for Khloé. Det stormet blant annet hardt rundt Tristan på sosiale medier, og fansen har vært nådeløse mot den unge faren.

I ettertid har det imidlertid sett ut til at superparet har løst utroskapsskandalen seg imellom på best mulig vis. De har flyttet tilbake til hverandre i Cleveland, og etter sosiale medier å dømme ser det ut til at du fokuserer mye på kvalitetstid med sin lille datter.

LES OGSÅ: - Kunne ikke fortsette å leve slik

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer