Slik forsvant kokaindommen

Superstjernen Bruno Mars har brukt 230 timer på å renvasket navnet sitt.

POPULÆR: Bruno Mars er født på Hawaii og har blitt en populær kar i amerikansk musikkbransje. Her fra da han gjestet Vega i København i mars i fjor. Foto: Stella Pictures
POPULÆR: Bruno Mars er født på Hawaii og har blitt en populær kar i amerikansk musikkbransje. Her fra da han gjestet Vega i København i mars i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Høsten 2010 ble Peter Gene Hernandez (26), best kjent som artisten Bruno Mars, tatt på fersken i å sniffe kokain på The Hard Rock Hotel and Casino i Las Vegas.

Han erklærte seg siden skyldig i retten, og ble dømt til 200 timers samfunnstjeneste.

«Grenade»-stjernen har registrert at han har jobbet for vanskeligstilte barn og med helserelaterte spørsmål i over 230 timer, og har med dette gjennomført dommen.

Forrige uke sørget derfor retten for, ved hjelp av artistens advokat Blair Berk, at kokainsiktelsen mot Bruno Mars forsvinner, skriver TMZ.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kongen uteble fra Marius sin store dag 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer