Slik forsvant hun fra skjermen

Eli Kari Gjengedal tok teknologien til hjelp under sitt siste vær-stunt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Eli Kari Gjengedal (41) har nok vært TV2s mest fargerike værmelder de siste årene, og da hun meldte været for siste gang onsdag levde hun opp til sitt rykte.

Iført en knallblå kjole sørget hun nemlig for å forsvinne foran bluescreen-værkartet i studio, slik at kun hodet og hendene var synlige. Den humørfylte værmelderen avslørte overfor Seoghør.no at hun lenge har hatt lyst til å utnytte teknologien i studio på en slik måte.

- Den siste sendingen var utrolig moro å lage. Det er noe jeg har tenkt på i alle år, og fikk lov å gjøre det av TV 2, fortalte hun.

Selv om den blide Leikanger-jenta hadde lyst til å dra stuntet enda lenger, vakte det stor oppsikt at hun var gjennomsiktig på TV-skjermen - i beste Harry Potter-stil på selveste Halloween.

- Jeg har fått mange tilbakemeldinger, og folk har hevet seg rundt og sendt tekstmeldinger og takket for denne gangen.

Ifølge produsent Gina Helen Pedersen går størstedelen av det «magiske» trikset ut på å ha en kjole i akkurat samme farge som veggen i studio.

– Vi tar bort blåfargen, og legger kartet inn i stedet, forklarer produsenten til Storm.no.

Se det morsomme stuntet og bakomfilm fra studio i videoen øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brøt sammen etter toppløsbilder   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer