«Keeping Up With The Kardashians»:

Slik forklares sjokkslutten

Fansen har siden forrige uke spekulert vilt på hva som kan være årsaken bak slutten av «Keeping Up With The Kardashians». Nå hevder en kilde å ha forklaringen.

OVER OG UT: Forrige uke kom sjokkbeskjeden om at den verdenskjente familiens realityprogram med navn «Keeping Up With The Kardashians» har kommet til veis ende. Nå hevder en kilde å ha forklaringen bak sjokkbeslutningen. Foto: NTB Scanpix
OVER OG UT: Forrige uke kom sjokkbeskjeden om at den verdenskjente familiens realityprogram med navn «Keeping Up With The Kardashians» har kommet til veis ende. Nå hevder en kilde å ha forklaringen bak sjokkbeslutningen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kom sjokkbeskjeden om at det verdenskjente realityprogrammet «Keeping Up With The Kardashians» snart har kommet til veis ende etter 14 år, 20 sesonger og hundrevis av episoder.

Foreløpig har nemlig ingen av familiemedlemmene kommet med en forklaring til den rystede fansen sin.

SLUTT: Realityserien «Keeping Up with the Kardashians» går mot slutten. Her er noen av høydepunktene fra programmet. Video: Hayu (TV 2 Sumo) / Rød Løper Vis mer

Det har ikke stoppet fansen fra å spekulere vilt på hva som kan ha sørget for spikeren i kisten for Kardashian/Jenner-klanen.

Det har blant annet blitt spekulert på om Kim Kardashians (39) ektemann, rapper Kanye West (43), er grunnen. Mens andre spekulasjoner retter seg mot Tristan Thompson (29) og Khloé Kardashian (36), hvor flere mener at de to har funnet tilbake til hverandre, og at de derfor ikke ønsker at forholdet skal bli vist i realityprogrammet.

Skal ha truet med å trekke seg

Men ifølge The Sun er det imidlertid flere grunner som førte til beslutningen.

Ifølge flere anonyme kilder nær realityfamilien var det Kris Jenner (64) som skal ha tatt den tunge avgjørelsen etter at døtrene Kim, Kylie Jenner (23) og Kourtney Kardashian (41) skal ha truet med å forlate programmet.

Familien skal ha tenkt på å trekke seg unna realityprogrammet i flere måneder, men da både Kim, Kylie og Kourtney skal ha bestemt seg for å trekke seg ut av serien, skal den 64 år gamle momageren ha besluttet at det var på tide at realityprogrammet takket for seg.

KRANGLER: Kourtney og Kim Kardashian krangler - nok en gang - i ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Familien har vært låst i en pågående debatt om fremtiden for realityprogrammet i flere måneder nå. Kim har hele dramaet med Kanye West på gang. Han nekter å dele noe personlig i programmet og det blir stadig vanskeligere for Kim å finne tid til programmet, hevder en kilde overfor The Sun.

Når det kommer til Kylie hevder kilden at hun tjener nok penger som det er gjennom flere forretningsforetak. I tillegg skal hun ikke lenger ha et ønske om å ofre sitt privatliv for en lønnsslipp.

- Hun trenger ikke showet, og har i likhet med Kendall alltid slitt med berømmelsen og det å være i rampelyset. Å filme showet betydde at hun måtte være i Los Angeles med familien, men nå er hun fri til å fly av sted på ferie eller være med Travis Scott på hans neste turné, fortsetter kilden.

COMEBACK: Vi får et trivelig gjensyn med Kardashian-klanens eneste bror, Rob, i den siste episoden av «Keeping up with the Kardashians». Video: Rød Løper/TV 2 Sumo. Vis mer

Skal være helt fra seg over beslutningen

Kourtney bestemte seg for å ta en pause fra programmet etter den mye omtalte krangelen og slåsskampen med søsteren Kim, som ble vist i programmet.

Hun returnerte imidlertid til programmet tidligere i år, men hun skal ifølge kilder være glad for at det snart endelig er over.

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

Khloé Kardashian og Kourtneys ekskjæreste, Scott Disick, skal derimot være helt fra seg over at realityprogrammet er ved veis ende.

Det var Kim som først delte nyheten om at familien takket for seg etter 14 år. Det gjorde hun i form av et innlegg på Instagram, hvor hun også annonserte at den siste episoden av «Keeping Up With The Kardashians» blir å se på tv-skjermen i begynnelsen av neste år.

Men ifølge Page Six betyr ikke dette at vi ikke kommer til å se noe mer til den verdenskjente familien - som har gitt seerne utallige og uforglemmelige øyeblikk.

ERTEKROK: Kendall lager humor på søsterens bekostning i sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians». Vis mer

- Vil lansere eget medieselskap

Nettstedet rapporterer nemlig at familien, med Kris Jenner i spissen, har store planer om å lansere sitt eget medieselskap.

Samtidig skal også flere av familiemedlemmene være interessert i å kapre seg en lukrativ avtale med et større streamingselskap.

Ifølge Page Six skal både Netflix, Apple og Amazon være svært interesserte i å lage en avtale med realityfamilien,

- Det er mye penger i streaming, og det er globalt, lyder det fra en kilde nær familien

FØL MEG: Musikkvideoen til «Feel Me» av Kanye West og Tyga skal ha blitt lekket - og det er et merkelig syn. Video: Rød Løper/@elirussellinnetz Vis mer

Men selv om det kan være gode muligheter for å tjene enda mer penger hos en streamingtjeneste, har familien likevel tenkt å ta seg en solid pause før de begir seg ut på noe nytt.

- De er åpne for muligheter, men de tar en pause, fortsetter kilden.

Den nye sesongen av«Keeping up with the Kardashians» starter 17. september, mens den siste sesongen blir sendt neste år.

LES OGSÅ: Om slåsskampen: - Jeg blødde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer