Britney Spears:

Slik forklarer hun toppløsbildene

Popstjernen delte en rekke bilder i bare trusa.

ENDELIG FRI: Britney Spears har valgt å kaste klærne enda en gang - og forklarer hvorfor. Foto: Matt Baron/ REX/ NTB
ENDELIG FRI: Britney Spears har valgt å kaste klærne enda en gang - og forklarer hvorfor. Foto: Matt Baron/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli kunne Britney Spears' (39) fans måpe da hun la ut et toppløsbilde på Instagram. Stjernen hadde bare på seg en denimshorts, og skjulte brystene med hendene mens hun poserte foran kameraet.

Bildet kom få uker etter at hun hadde forklart seg for første gang om det mye omstridte vergemålet i retten.

Nå gjør hun det altså igjen, sammen med en lengre tekst om kropp og eksponering.

Avviser rykter

På en rekke bilder står hun iført en bikinitruse og høye, røde støvler.

«Nei folkens, jeg har ikke tatt en brystoperasjon på bare en uke. Jeg er heller ikke gravid. Jeg har pupper på disse bildene fordi jeg har spist mat», skriver hun innledningsvis.

Videre skriver hun at hun ønsker at følgerne skal forstå hvorfor hun viser så mye hud. Blant annet mener Spears at kvinner kler av seg fordi det føles bra, for eksempel hvis det er varmt, og ikke for å se heite ut.

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer

«Jeg har gjort det under en milliard opptredener, og til min skrekk har jeg ikke sett så bra ut. For mange ganger, og det er flaut som faen, men i hodet mitt føler jeg meg fantastisk. Jeg vil ikke at noen skal se den store cellulitten på rumpa mi, men jeg føler også at å opptre har gjort meg mer selvbevisst på kroppen min, og det er ikke attraktivt», skriver 39-åringen ærlig.

Takker fansen

Popikonet skriver at hun ikke har planer om å dele toppløsbilder resten av livet, men at det hjelper henne med å føle seg lystigere.

«Jeg kom inn i denne verdenen naken, og jeg føler helt ærlig at vekten av verden har hvilt på mine skuldre, og det har fått meg til å se på meg selv på den måten. Jeg ville se meg selv på en lettere måte, naken, slik jeg ble født», forklarer hun.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

Det er neppe vanskelig å forestille seg at Spears har kjent på et behov for å føle seg friere, gitt forklaringen hennes om vergemålet. Faren hennes, Jamie Spears, har hatt full kontroll over økonomien, eiendelene og hennes personlige avgjørelser i to tiår.

I forrige uke ble det kjent at han har gått med på å trekke seg som verge, men at han, retten og advokaten til Spears vil samarbeide om å finne en ny.

Avslutningsvis i toppløs-innlegget takker også Spears fansen og FreeBritney-bevegelsen.

«Det er en mye dypere mening i bevegelsen enn dere noensinne kan forestille dere. Fansen min har alltid vært så utrolig fantastiske, og jeg elsker dere alle. P.S. Bildene ble tatt på den hellige søndagen i går», skriver hun - med det som kan tolkes som et lite stikk mot kristendommen.

LES OGSÅ: Ble tvunget til å annullere ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer