Sophie Elise Isachsen:

Slik forklarer hun boligbløffen

Influenseren hevder nå at hun vant budrunden, men at hun siden trakk seg.

BRYTER TAUSHETEN: Sophie Elise Isachsen (25) forklarer seg om leilighetskjøpet som aldri skjedde. Foto: NTB scanpix
BRYTER TAUSHETEN: Sophie Elise Isachsen (25) forklarer seg om leilighetskjøpet som aldri skjedde. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor hevdet Sophie Elise Isachsen (25) på sine sosiale medier-plattformer at hun hadde kjøpt en leilighet i Tromsø. I starten av april hevdet hun på Instagram at hun hadde solgt leiligheten igjen.

Isachsen dukket imidlertid ikke opp i offentlige registre som verken kjøper eller selger av leilighet i Tromsø, og hennes manager og far Jan Olav Isachsen kunne overfor Se og Hør avkrefte at datteren hadde vært eier av en leilighet i byen.

Ulike forklaringer om budrunde

25-åringen har selv gjort seg utilgjengelig overfor Se og Hør i forbindelse med saken, men kommer nå med en forklaring på sin egen YouTube-kanal.

- Det som skjedde med leiligheten i Tromsø var at jeg vant budrunden og fikk beskjed om at leiligheten var min, men før budet hadde gått gjennom fant jeg ut at jeg ikke ville flytte likevel. Grunnen til det var at det var en så spontan avgjørelse, hevder hun.

Hun sier videre at hun fikk opphevet budet, til tross for at hun hadde vunnet budrunden.

- Sophie Elise har dessverre misforstått litt når hun har uttalt seg. Eller kanskje har media misforstått. Det er riktig at hun vurderte å kjøpe en leilighet i Tromsø, og at vi var på visninger i byen. Men det ble ikke noe av kjøpet, har faren hennes tidligere forklart til Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer