Sophie Elise Isachsen:

Slik forklarer hun boligbløffen

Influenseren hevder nå at hun vant budrunden, men at hun siden trakk seg.

<strong>BRYTER TAUSHETEN:</strong> Sophie Elise Isachsen (25) forklarer seg om leilighetskjøpet som aldri skjedde. Foto: NTB scanpix
BRYTER TAUSHETEN: Sophie Elise Isachsen (25) forklarer seg om leilighetskjøpet som aldri skjedde. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor hevdet Sophie Elise Isachsen (25) på sine sosiale medier-plattformer at hun hadde kjøpt en leilighet i Tromsø. I starten av april hevdet hun på Instagram at hun hadde solgt leiligheten igjen.

Isachsen dukket imidlertid ikke opp i offentlige registre som verken kjøper eller selger av leilighet i Tromsø, og hennes manager og far Jan Olav Isachsen kunne overfor Se og Hør avkrefte at datteren hadde vært eier av en leilighet i byen.

ISACHSEN: Faren til blogger Sophie Elise tar datteren i forsvar under kveldens debatt i NRK. Video: Celina Morken Vis mer

Ulike forklaringer om budrunde

25-åringen har selv gjort seg utilgjengelig overfor Se og Hør i forbindelse med saken, men kommer nå med en forklaring på sin egen YouTube-kanal.

- Det som skjedde med leiligheten i Tromsø var at jeg vant budrunden og fikk beskjed om at leiligheten var min, men før budet hadde gått gjennom fant jeg ut at jeg ikke ville flytte likevel. Grunnen til det var at det var en så spontan avgjørelse, hevder hun.

Hun sier videre at hun fikk opphevet budet, til tross for at hun hadde vunnet budrunden.

- Sophie Elise har dessverre misforstått litt når hun har uttalt seg. Eller kanskje har media misforstått. Det er riktig at hun vurderte å kjøpe en leilighet i Tromsø, og at vi var på visninger i byen. Men det ble ikke noe av kjøpet, har faren hennes tidligere forklart til Se og Hør.

GRILLES: Sophie Elise fikk kjørt seg i julekalenderen til Espen Eckbos karakter Asbjørn Brekke for noen år tilbake. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Isachsen skrev på en annen side på bloggen sin i oktober at hun aldri var i noen budrunde.

Innlegget er nå slettet, men ble sitert i flere medier, blant annet Nordlys.

- Leilighetskjøpet skjedde ganske plutselig, jeg har ikke sett den engang, og jeg måtte ikke i budrunde. Plutselig fikk jeg bare en SMS med «gratulerer» fra megler da jeg satt ute og spiste lunsj alene, annonserte hun på bloggen.

Se og Hør har vært i kontakt med Sophie Elise fredag. Hun har ikke besvart våre spørsmål, men skriver følgende:

- Det leilighetskjøpet ble ikke noe av, og vi gikk ikke videre med kjøpet. Jeg kommer ikke til å flytte, skriver hun, og legger til at det er alt hun har å si om saken.

RASER I TAKKETALEN: Kristin Gjelsvik tar et oppgjør med Sophie Elise i takketalen på Vixen awards. Video: Kine Falch Vis mer

Innrømmer løgn

I videoen forteller Isachsen at årsaken til at hun ikke ville bo i Tromsø var fordi hun følte at hun flyttet for å få forholdet sitt til å fungere.

- Det på en måte gikk bare opp for meg når jeg hadde vunnet budrunden da, forklarer hun.

25-åringen innrømmer også at hun løy om salget, og forklarer at det var fordi det var lettere enn å forklare hva som egentlig hadde skjedd.

NY SESONG: Sesong 3 av Sophie Elises verden kommer i januar. Vis mer

- Nå har jo Dagbladet, eller Se og Hør, skrevet to saker om at jeg løy om at jeg hadde kjøpt leilighet og solgt den, for det at ja, dumme meg skrev på Instagram at jeg solgte leiligheten igjen fordi jeg ikke orket å gå inn i hele den her samtalen. Så Dagbladet ringer meg, og når jeg ikke svarer på hvorfor jeg «løy» og skrev at jeg hadde solgt leilighet i Tromsø, som var en løgn, for jeg eide den jo aldri, derfor solgte jeg den ikke, jeg bare fullførte ikke budrunden, whatever jeg skulle ikke flytte, sier hun.

Videre hevder Isachsen at hennes far og manager opplyste Se og Hør om at morfaren hennes hadde gått bort dagen i forveien, og ba om at saken ble droppet.

Se og Hør ble imidlertid først gjort kjent med dødsfallet da Isachsen fortalte om det på Instagram 22. april. De to sakene om leilighetskjøpet ble publisert henholdsvis 18. april og 21. april.

LES OGSÅ: - Det var et uhell

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer