Simon Cowell:

Slik forklarer han sjokkforvandlingen

- Jeg savner pizza.

FORANDRET: Det er ingen tvil om at Simon Cowell har forandret seg stort de siste årene. Han går på en vegansk diett, og forteller i et nytt intervju at han savner pizza. Foto: NTB Scapix
FORANDRET: Det er ingen tvil om at Simon Cowell har forandret seg stort de siste årene. Han går på en vegansk diett, og forteller i et nytt intervju at han savner pizza. Foto: NTB Scapix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste året har «Britain's Got Talent»-dommeren Simon Cowell (60) ved flere anledninger vekket stor oppsikt. Det er ingen tvil om at 60-åringen har gått gjennom en ekstrem forvandling de senere årene - og gått betraktelig ned i vekt. Senest i desember i fjor fikk den kjente briten stor oppmerksomhet - da han viste frem sin veltrente kropp på stranden på Barbados.

Cowell har tidligere fortalt at det store vekttapet skyldes en vegansk diett, og nå letter han ytterligere på sløret om den store sjokk-forvandlingen - som har fått tabloidpressen til å gå varm en rekke ganger.

I et intervju med Extra åpner den kjente talentdommeren opp om hvordan hverdagen hans midt i coronaviruset er - og han røper at tiden går med til trening, matlaging og til å tilbringe tid sammen med sønnen Eric (6) og kjæresten Lauren Silvmerman (42).

- Jeg lager en del mat. Jeg trener. Det er enklere å holde seg til dietten nå, morsomt nok, sier 60-åringen i intervjuet.

Simon Cowell og resten av dommerpanelet i «America's Got Talent» settes ut når den blinde autisten Kodi Lee viser fram sangstemmen sin. Vis mer

Savner pizza

For mange kan det nok være fristende å ty til lettvinte middagsløsninger en gang iblant, og Cowell kan videre røpe at også han må jobbe med sine svake sider mens han tilbringer mye tid hjemme på grunn av coronasitusjonen.

- Den ene tingen som er vanskelig, er når Eric bestiller pizza. Det er den tingen jeg savner mest, sier Cowell.

STOR FORANDRING: Simon Cowell var ikke redd for å vise frem sin bare overkropp på stranden på Barbados i fjor. Foto: NTB Scanpix
STOR FORANDRING: Simon Cowell var ikke redd for å vise frem sin bare overkropp på stranden på Barbados i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I intervjuet med Extra røper også «Britain's Got Talent»-dommeren at han har tatt av hele 27 kilo siden han startet på dietten og begynte å trene regelmessig for over et år siden. Cowell har tidigere avslørt at han tar opp til 150 pushups hver morgen for å holde seg i form.

60-åringen deler også sine tips og triks for hva man kan gjøre for å få tiden til å gå dersom man kjeder seg på grunn av coronaviruset.

- Det viktigste er å holde seg selv opptatt. Du må holde deg til en rutine. Heldigvis kan man holde kontakten med verden med ting som Zoom. Hold deg motivert, kom med noen ideer. Til vanlig har jeg ikke all denne tiden, sier Cowell.

Vegansk diett

I desember i fjor viste Cowell stolt frem sin veltrente kropp da han ferierte på Bahamas sammen med kjæresten Lauren Silvmerman og sønnen Eric.

Cowell virket å være svært tilfreds der han sto på stranden og nøt solskinnet - og bildene sto i sterk kontrast til da han var på ferie samme sted i 2015.

Beslutningen for den drastiske livsstilsendringen kom etter en ulykke i hans eget hjem i 2017. Cowell besvimte den gang i trappen - visstnok som følge av en dårlig livsstil med lite søvn og dårlig mat.

«Britain's Got Talent»-stjernen har tidligere fortalt The Sun om sitt nye kosthold, som innebærer at han går på en vegansk diett. Dermed har han kuttet ut både kjøtt og fisk, og alt han spiste tidligere er blitt byttet ut med veganske alternativer. I Cowells tilfelle skjedde alt over natten.

I august i fjor uttalte Cowell seg nok en gang om den drastiske vektnedgangen. Til Acess Hollywood, gjengitt av Page Six, røpet 60-åringen hemmeligheten bak de tapte kiloene.

HYLLES: Den Australske komikeren Celeste Barber hylles av kjendisene etter å ha tullet mye med kroppen sin på Instagram. Vis mer

- Hemmeligheten er å ikke følge en av de trendy diettene fordi det er altfor mange av dem og de motsier hverandre. Du må bare kutte ut det åpenbare, og når du først er vant til det, føler du deg bedre, fortalte Cowell.

Men, som de fleste andre dietter er det balansen som er nøkkelen, noe 60-åringen påpekte.

- Jeg kan fortsatt drikke øl, så jeg er fornøyd, fortsatte han.

LES OGSÅ: Delte bilde fra Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer