TØFFE UKER: - Da jeg kom hjem fra «Farmen» klarte jeg ikke å kjøre bil engang, jeg hadde det tøft psykisk - og var også fysisk sliten, forteller Hans Olav Hagen til Se og Hør. Foto: Alex Iversen/TV 2
TØFFE UKER: - Da jeg kom hjem fra «Farmen» klarte jeg ikke å kjøre bil engang, jeg hadde det tøft psykisk - og var også fysisk sliten, forteller Hans Olav Hagen til Se og Hør. Foto: Alex Iversen/TV 2Vis mer

Slik forklarer han presse-nekten

- Jeg fikk meg en knekk, sier den utslåtte «Farmen»-deltageren Hans Olav Hagen.

SEOGHØR.NO: I søndagens «Farmen» fikk TV-seerne se at det var Hans Olav Hagen (46) som måtte ta den tunge turen ut av TV 2-programmet, etter å ha tapt tvekampen mot Morten Heggdal (44) i tømmerstokkrulling.

- Jeg gikk ut med blandede følelser. Jeg slet litt der inne, og hadde flere ganger lyst til å reise hjem. Eller... Jeg hadde lyst til å bli værende, men magefølelsen sa at jeg burde hjem. Jeg var ikke spesielt motivert for tvekampen, men etter å ha snakket med Gaute Grøtta Grav (34) ble jeg litt motivert igjen. Men jeg fikk ikke kroppen til å fungere som den skulle, sier Hans Olav til Se og Hør.

Tiden etter «Farmen» har vært tøff for 46-åringen, som har nektet å stille opp for pressen etter at han kom hjem fra gården i Grimstad. Unntaket er søndagen da han ryker og opptredenen i mandagens «Ettermiddagen» på TV 2, der deltagerne er pålagt å stille opp.

Til Se og Hør forklarer han hvofor det har blitt som det har blitt.

- Da jeg kom hjem fra «Farmen» klarte jeg ikke å kjøre bil engang, jeg hadde det tøft psykisk - og var også fysisk sliten. Jeg fikk meg en knekk, og hadde rett og slett ikke ork til å ha pressen rundt meg. Jeg er en sosial mann, men har hatt behov for alenetid, forteller han.

Likevel: Hans Olav har enkelte ganger sneket seg ubemerket ut i gatene i Oslo. Med varierende hell...

- Jeg har vært ute et par ganger for å ta meg et par øl i Grønlandsområdet, og har satt meg på de mest lugubre stedene jeg har funnet for å være helt alene. Men den ene gangen var det en afrikaner som kjente meg igjen, så jeg ble til slutt sittende å prate med ham, sier «Farmen»-deltageren lattermildt.

Nå går alt heldigvis mye bedre for Hans Olav.

- Slike ting tar kanskje lenger tid for meg enn for andre. Jeg har følt meg utbrent, om man kan si det sånn. Jeg har jobbet hardt, og har «brukt opp kroppen». Men nå går det mye bedre med meg.

Realitydeltageren, som har fått mye oppmerksomhet for sine mange følelsesladede øyeblikk, har aldri tidligere sett på «Farmen», men er godt fornøyd med måten han har blitt framstilt på denne høsten.

- Jeg synes jeg har blitt kjempebra framstilt, selv om jeg trodde jeg lo mer på gården enn det som vises. De har klippet bort noe innimellom, men det må de jo gjøre for å lage god TV, sier Hans Olav til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Det føles urettferdig og veldig vondt