Thorvald Nyquist:

Slik forklarer han detaljen

«Farmen»-deltaker Thorvald Nyquist har vist seg på skjermen med en helt spesiell detalj.

AVSLØRER: Flere har nok bitt seg merke i den helt spesielle detaljen på Thorvald Nyquist sine klær. Foto: TV 2
AVSLØRER: Flere har nok bitt seg merke i den helt spesielle detaljen på Thorvald Nyquist sine klær. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Konkurransen begynner virkelig å tilspisse seg på «Farmen», etter at deltakerne har tilbrakt snart ti uker sammen på gården. Deltakerne må en etter en forlate konkurransen før én vinner står igjen til slutt.

En som fremdeles er med i kampen om å ta seg helt til topps, er eiendomsadvokaten Thorvald Nyquist (51).

Han har denne høsten blitt et kjent ansikt på TV-skjermen, og enkelte seere har kanskje bitt seg merke i en helt spesiell detalj på advokatens klær.

Det var Nettavisen som først omtalte saken.

Flere spørsmål

Nyquist har nemlig blitt observert en rekke ganger med en sirkel på klærne sine, men først nå avslører han hva dette betyr.

SIRKEL: Realitydeltakeren påpeker at sirkelen har en spesiell betydning. Foto: TV 2
SIRKEL: Realitydeltakeren påpeker at sirkelen har en spesiell betydning. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg har fått spørsmål fra flere om hva det er for noe, det er litt artig. Sirkel som symbol er ganske artig. Hvis man ser på historien så har det vært en viktig del av religion og filosofi. Det er kanskje ikke så dypt det stikker for meg, forteller han til Se og Hør, og fortsetter:

- Men det symboliserer en del ting som faktisk bygger litt på det sammen, nemlig om samhold og mangfold. Sirkelen er evig og går rundt og rundt. Det er plass til alle er også en symbolikk.

ROMANTISK: Simon Tronstad og Tonje Frigstad har hatt en pågående flørt inne på «Farmen». I onsdagens episode kom det etterlengtede kysset. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Detalj fra jobben

Dette synes Nyquist passet bra inne på «Farmen». Han sier nemlig at det er mange personer på gården som er flinke til å by på seg selv, mens andre ikke er like flinke. Som han selv, mener han.

- Da er det gøy å gjøre noe, innrømmer 51-åringen.

Han forklarer videre at i advokatfirmaet Deloitte, som han jobber i, bruker de ofte punktum.

- Når vi skriver navnet vårt skriver vi punktum etterpå. Da jeg gjorde dette tenkte jeg at de på jobben også vil skjønne at det var en hilsen til dem, påpeker han.

FORBANNA: Nils Kvalvik måtte forlate «Farmen» etter den mye omtalte fyllefesten i 2020. På «Torpet» ett år måtte han igjen pakke sakene sine etter regelbrudd. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Derfor begynte han å male

Tidligere i sesongen fikk deltakerne på gården maling. Nyquist lagde da i alt fem plagg med sirkel på, og forteller at flere i produksjonen skal ha blitt imponert over verket.

- Hvorfor begynte du å lage disse?

- Vi hadde en hviledag. Eller ... Vi var ferdig med et oppdrag og ventet på at mentor skulle komme. Jeg ville finne på noe så da lagde jeg noe jeg kunne stå for. Jeg går i grå t-skjorter hele tida, svarer han.

Advokaten forklarer videre at han i begynnelsen var usikker på om malingen ville holde, men i ettertid viste det seg at det «satt som bare rakkern».

LES OGSÅ: «Farmen»-Thor røper ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer