Slik forførte han Kylie Minogue

Jean Claude Van Damme hadde forhold til sangstjernen, mens han spilte inn film med henne og hans egen kone.

VISTE HENNE SITT THAILAND: Jean Claude brukte sin lokalkunnskap om Thailand til å bokstavelig talt sjarmere Kylie Minogue i senk. Foto: Fame Flynet
VISTE HENNE SITT THAILAND: Jean Claude brukte sin lokalkunnskap om Thailand til å bokstavelig talt sjarmere Kylie Minogue i senk. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Belgiske Jean Claude Van Damme (51) er for tiden aktuell i den stjernespekkede actionfilmen «The Expandables 2». Han har banket opp skurker i snart 30 år på film. Men i 1994 viste han også sin myke side da han fant tonen med sangere Kylie Minogue (44).

- Vi kysset og hadde vakker elskov sammen. Det er jo ikke noe rart. Hun er så vakker, og var der foran meg hver eneste dag med et vakkert smil og en utrolig sjarm. Hun oppførte seg ikke som en stor kjendis, og siden jeg kjente Thailand godt, viste jeg henne rundt de stedene jeg likte. Men hun husker det sikkert bedre enn meg. Jeg er tross alt 51 år gammel nå, og du aner ikke hvor mange ganger jeg har blitt slått i hodet på «Expandables 2», sier han ifølge nettstedet Contactmusic.

De to turtelduene spilte sammen i filmen «Street Fighter», som er basert på videospillserien av samme navn. Bare fem måneder i forveien hadde Jean Claude giftet seg med sin tredje kone, Darcy LaPier. Og som det ikke var nok, spilte også hun i den samme filmen.

Darcy og Jean Claude skilte seg tre år etterpå, i 1997. Nå er han gift med den tidligere kroppsbyggeren Gladys Portugues (54) for andre gang. Ekteskapet har vart i 13 år, og paret har fått to barn sammen. Kristopher (25) og Bianca (22).
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kylie minogue - Slik ser hun ut uten sminke  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer