Channing Tatum:

Slik forførte Channing Tatum kona: - Han møtte opp kun i undertøy og UGG-støvler

Jenna var i ferd med å gi opp Channing til han plutselig dukket opp utenfor hotelldøra hennes. 

AVSLØRER: Det er under et intervju med Ellen DeGeneres kona til Channing Tatum avslører hvordan han forførte henne. Her på den røde løperen til Magic Mike LIVE denne måneden.  Foto: NTB scanpix 
AVSLØRER: Det er under et intervju med Ellen DeGeneres kona til Channing Tatum avslører hvordan han forførte henne. Her på den røde løperen til Magic Mike LIVE denne måneden.  Foto: NTB scanpix  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det er nok mange som har siklet etter den populære «Magic Mike»-skuespilleren Channing Tatum (37) på filmlerettet, men i virkeligheten er han gift med skuespillerinnen Jenna Dewan Tatum (36), som han også har datteren Everly Tatum (3) sammen med.

IKKE UKJENT: Det å stille lettkledd er ikke ukjent for Channing Tatum som har drevet med stripping tidligere. Her fra filmen «Magic Mike XXL». Foto: SF Norge AS 
IKKE UKJENT: Det å stille lettkledd er ikke ukjent for Channing Tatum som har drevet med stripping tidligere. Her fra filmen «Magic Mike XXL». Foto: SF Norge AS  Vis mer

Nå åpner kona seg opp om hvordan den kjekke skuespilleren forførte henne. Det røpet hun overfor talkshow-vert Ellen DeGeneres (59), ifølge Perezhilton.

Jenna forteller nemlig at kjekkasen møtte opp på hotellrommet hennes iført bare undertøy, en sombrero og UGG-støvler første natten de hadde sammen.

De skal ha ha hatt god kjemi under innspillingen av filmen «Step Up», men det var ikke før innspillingen var ferdig at Channing turte å satse.

- Han gjennomgikk hele denne greia med at han ikke ville være i noe forhold, så jeg måtte være hard mot ham. «Du, om du vil date andre mennesker og være fri går det fint, men vi skal ikke henge sammen og se filmer. Du må finne ut hva du vil, fordi jeg vet at jeg vil være i et forhold med deg», sa hun til ham.

Det er det som skal ha ført til at den tidligere stripperen møtte opp på hotellrommet hennes svært lettkledd.

- Han sa at han hadde sjansen til å være fri, men at han ikke klarte å stoppe å tenke på meg. Jeg gikk og åpnet døren, han kommer til å drepe meg for dette, men der sto han i bare undertøy, en sombrero og UGG-støvler, og han bare: «La oss gjøre dette», fortalte hun til den populære TV-verten.

La ut nakenbilde av kona mens hun sov

Etter at Channing og Jenna giftet seg i 2009, har ikke de to akkurat holdt kjærligheten for hverandre hemmelig.

I januar lot de også fansen bli med inn på soverommet da Channing delte et nakenbilde av kona på Instagram-profilen sin, der han har over 14 millioner følgere.

På det pikante bildet lå kona i senga og tok seg en liten lur, før hun skulle på etterfesten til Golden Globe-utdelingen.

Nap time = The Best Time 😇🙌🙌

Et innlegg delt av Channing Tatum (@channingtatum)

«Sovetid = Den beste tiden», skrev han til Instagram-innlegget.

Og bare noen timer etterpå dukket Jenna opp alene på etterfesten til Golden Globe. Og hun så fantastisk ut.

Channing ble etter alt å dømme hjemme med datteren Everly Tatum (3).

STRÅLTE: Jenna Dewan strålte på etterfesten til Golden Globe i januar. Foto: NTB scanpix
STRÅLTE: Jenna Dewan strålte på etterfesten til Golden Globe i januar. Foto: NTB scanpix Vis mer

Jenna hadde på seg en stroppeløs kjole fra Julien MacDonald med høy splitt, noe som fremhevet de vakre formene hennes.

«Supergirl»-stjernen så utvilsomt både opplagt og uthvilt ut på den sorte løperen!

Åpnet seg om sexlivet deres

Sommeren 2016 var det ti år siden stjerneparet ble kjærester.

Duoen falt pladask for hverandre da de spilte inn filmen «Step Up» i 2006.

Til tross for at paret har vært sammen i mange år, er kjærligheten og lidenskapen mellom dem like sterk.

- Vi har definitivt et veldig godt og sunt sexliv, avslørte Jenna i et intervju med Cosmopolitan før jul, ifølge People.com.

- Jeg har alltid vært en veldig seksuell person. Det er noe med å være danser som kobler deg til din fysiske kropp. Det er en naturlig primal, jordnær og seksuell energi. Man føler kroppen sin på en bestemt måte, forklarte hun videre.

Ble foreldre

I 2013 ble «Magic Mike»-kjekkasen Channing og skuespillerkona foreldre til lille Everly.

Da den nybakte faren gjestet «Chelsea Lately» en knapp måned etter han ble pappa, grillet programleder Chelsea Handler ham om fødselen, skrev TooFab den gang.

- Jeg var til stede under hele fødselen. Men jeg gikk sikkert på toalettet fire ganger og hadde gråteanfall, sånn «ææh, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!», innrømmet Tatum leende overfor talkshow-vertinnen.

Saken fortsetter under bildet.

BLE FORELDRE: Channing og Jenna ble foreldre for første gang i 2013. Her er paret avbildet på Oscar-utdelingen mens Jenna var gravid. Foto: NTB scanpix
BLE FORELDRE: Channing og Jenna ble foreldre for første gang i 2013. Her er paret avbildet på Oscar-utdelingen mens Jenna var gravid. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Fikk du panikk fordi babyen ble født, eller fordi kona di hadde så store smerter? undret Chelsea Handler.

- Det er som om noen skader en du elsker, og så kan du ikke gjøre noe med det! Man kan virkelig ikke hjelpe henne. Jeg hjelper fortsatt ikke til, og nå er babyen ute til og med. Det spiller ingen rolle, som mann er man ubrukelig i en sånn situasjon. Babyen kommer uavhengig av om man er til stede eller ikke, påpekte «White House Down»-stjernen ydmykt.

36-åringen innrømmet overfor Handler at han har fått stor respekt for kvinner etter å ha vært vitne til konas fødsel.

- Det er en grunn til at Gud ikke gav oss menn evnen til å føde barn. Vi ville ikke klart å gjennomføre det. Jeg skjønner ikke hvordan kvinner klarer det, uttalte Hollywood-hunken i TV-intervjuet, til stor jubel fra kvinnene i salen.

Another year of love and light..couldn't ask for anything more. Thanks everyone for the anniversary wishes!

Et innlegg delt av Channing Tatum (@channingtatum)

LES OGSÅ: Snublet på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer