- HAR SPESIELL MAKT: Megan Fox hevder det ikke bare er i sin nye film "Jennifer's Body" hun har en overnaturlig tiltrekning på menn. Her kliner hun til med skuespiller-kollega Johnny Simmons under filmfestivalen i Toronto. Foto: Stella Pictures
- HAR SPESIELL MAKT: Megan Fox hevder det ikke bare er i sin nye film "Jennifer's Body" hun har en overnaturlig tiltrekning på menn. Her kliner hun til med skuespiller-kollega Johnny Simmons under filmfestivalen i Toronto. Foto: Stella PicturesVis mer

Slik forfører Megan gutta

- Jeg har en spesiell makt...

SEHER.NO: Megan Fox (23) - som flere ganger har blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner - sier at hun først oppdaget at hennes lokkende skjønnhet ga henne en spesiell innflytelse over menn da hun bare var 12 år gammel. Det var ikke lett å takle.

- Alt var ganske overveldende, fordi unge jenter er veldig eksponert til sex gjennom media. Så når du innser at du har en spesiell makt over menn er dette veldig skremmende, sier hun til people.com.

Selv etter å ha blitt annerkjent som en av Hollywoods største sex symboler i en alder av 23, er hun ikke komfortabel med sin egen tiltrekningskraft.

- Jeg tror jeg aldri kommer til å bli komfortabel med den, det er en veldig rar og nesten overnaturlig ting, sier hun.

Fox er like mye kjent for sine kontroversielle uttalelser som sine prestasjoner på film, og har den siste tiden fått mye kritikk fra sine kolleger i "Transformers"-filmene, som beskyldte henne for å være "dum som en stein".

Men hennes kollegaer i den nye filmen "Jennifer’s Body" - hvor Megan spiller en demon som tar livet av gutter ved å forføre dem - mener de har sett en ny side av 23-åringen.

- Hun er utrolig profesjonell, mener manusforfatteren Diablo Cody. Mens hennes motspiller Amanda Seyfried legger til at folk vil bli overrasket hvor talentfull hun egentlig er. 
 
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg kjemper en konstant kamp