Slik forandret hun kjæresten

Katy Perry tok med kjæresten til Mexico - på en betingelse...

GLATT BRYST: Russell Brand kvittet seg med brysthårene, som han tidligere har gjort til et varemerke, under påskeferien han for tiden nyter med forloveden Katy Perry i Mexico. Foto: Stella/ All Over
GLATT BRYST: Russell Brand kvittet seg med brysthårene, som han tidligere har gjort til et varemerke, under påskeferien han for tiden nyter med forloveden Katy Perry i Mexico. Foto: Stella/ All Over Vis mer
SEHER.NO: Popartisten Katy Perry (25) og komikeren Russell Brand (34) har de siste måned vært nærmest uatskillelige etter at de to forlovet seg i desember 2009.

Derfor er det ikke overraskende at de to benytter påsken til å pleie kjærligheten i solfylte Mexico, men turen kom ikke uten et vilkår for Brand.

I tillegg til å være komiker, er  briten kjent for to ting - sitt rykte som en av Londons største damemagneter og sin hårete kropp.

Russells flørting med andre kvinner har Katy fått stoppet for lenge siden, og nå har turen tydeligvis kommet til kjærestens hårvekst.

Da Russell viste seg på terassen utenfor parets luksusleilighet i Mexico, var det for første gang på lang tid med en glatt brystkasse. Og Katy så ut til å sette stor pris på kjærestens nye stil...


Komikeren hadde også sørget for at hans shorts hadde samme farge, som forlovedens.

Kanskje blir det matchende grilldresser neste gang for kjendisparet?

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!     


LES OGSÅ: - Jeg er ikke gravid