GODHJERTET: Johnny Depp er opptatt av menneskene rundt seg, og da han møtte på to hjemløse under filmopptak i New Mexico, fikset han dem umiddelbart statistjobb. Foto: All Over Press
GODHJERTET: Johnny Depp er opptatt av menneskene rundt seg, og da han møtte på to hjemløse under filmopptak i New Mexico, fikset han dem umiddelbart statistjobb. Foto: All Over PressVis mer

Slik fikset han jobb til to hjemløse

Johnny Depp tok saken i egne hender.

SEOGHØR.NO: Johnny Depp (49) ser kanskje ut som en «badboy» med sitt lange hår og barske utseende, men skuespilleren er alt annet enn «bad».

Det viste han nylig da han fikset to hjemløse menn i Albuquerque, New Mexico, jobb som statister i hans kommende film «Transendence», skriver nettstedet FemaleFirst.

Depp var nemlig på vandring i byen under en innspillingspause, og kom i snakk med de to hjemløse.

- Johnny har alltid vært glad i å hjelpe lokalmiljøet der hvor han er på filmjobbing, og da han møtte på disse to typene ringte han sporenstreks til casting-sjefen, forteller en kilde til nettstedet.

Det er ikke første gang kjekkasen hjelper folk som har mindre å rutte med enn ham selv. Johnny Depp er en ivrig hatte-samler, og da han i 2011 kom i kontakt med en hjemløs gateselger kjøpte han like så godt en hatt han kunne legge til i samlingen.

Sci-fi thrilleren «Transendence» har i tillegg til Johnny Depp også Morgan Freeman (75), Cillian Murphy (37) og Rebecca Hall (31) på rollelisten.

LES OGSÅ: Leonardo DiCaprio dater nok en supermodell