Slik fikk stjernene Oscar-kroppen

Kjendistrener deler sine beste tips.

TIPS TIL SUPERKROPPEN: Kjendistrener Rick Miller kommer med sine tips til å få den perfekte kroppen før en stor utdeling. Her er Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Michelle Williams og Emma Stone fra årets Oscar-show. Foto: All over press
TIPS TIL SUPERKROPPEN: Kjendistrener Rick Miller kommer med sine tips til å få den perfekte kroppen før en stor utdeling. Her er Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Michelle Williams og Emma Stone fra årets Oscar-show. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er ingen hemmelighet at de store stjernene ønsker å se så bra som mulig ut på den røde løperen. Dette gjelder spesielt under de store prisutdelingene, der fotografene hoper seg sammen for å få de beste bildene.

Nå snakker personlig trener for en rekke kjendiser, Rick Miller, ut om hvordan kjendisene får superkroppen til en utdeling som for eksempel Oscar.

Og for Miller er det fem punkter som er viktige for best mulig resultat.

For det første råder den personlige treneren alle til å holde seg helt unna alkohol i hvert fall i de fire siste ukene før arrangementet. Det sinker metabolismen. Miller mener man heller bør vente til feiringen etter showet.

I tillegg råder han stjernene til å få mye søvn, helst åtte til ni timer hver eneste natt. Deretter står matinntaket for tur.

«Prøv å spise super-ren man. Ingen mat som er behandlet. Dette gjør deg bare oppsvulmet. Spis frisk mat som frukt, kylling, kalkun og fisk. Husk å kontroller posjonene med karbohydrater, og spis kun karbohydrater som søtpoteter og villris», sier Miller til nettstedet Celebuzz.com.

Selvsagt bør man også holde kroppen i form, og Millers tips er å trene kondisjon fire til fem dager i uken i en måned før den store dagen. 45 til 60 minutters økter.

Også styrketrening er viktig. Her skal man helst ha to økter i uken, gjerne på dagene man ikke trener kondisjon.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Å bli mamma har endret stilen min

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer