Kylie Jenner:

Slik fikk Kylie arret sitt

Alt gikk galt da realitystjernen og søsteren lekte gjemsel.

SKADET SEG SOM BARN: Kylie Jenner forteller åpenhjertig om hvordan hun fikk sitt velkjente arr i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
SKADET SEG SOM BARN: Kylie Jenner forteller åpenhjertig om hvordan hun fikk sitt velkjente arr i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke prydet Kylie Jenner (20) forsiden av magasinet GQ sammen med rapperkjæresten Travis Scott (26).

Duoen, som i februar ble foreldre til lille Stormi, har aldri før gitt et intervju sammen. Til GQ fortalte de blant annet om hvordan de møttes, samt om hvor mye oppmerksomhet de får fra både fans og presse.

I etterkant av at bildene fra fotoshooten med magasinet ble sluppet, er det flere som har bitt seg merke i det store arret som «Kylie Cosmetics»-mogulen har på låret - som oppstod under en lek da Kylie var i femårsalderen.

Lekte gjemsel

20-åringen, som nylig havnet på en imponerende 27. plass på Forbes liste over «USAs rikeste selfmade kvinner», kunne i intervjuet med det amerikanske magasinet fortelle om ulykken som skjedde for 15 år siden da hun lekte gjemsel med søsteren Kendall (22).

- Kendall og jeg lekte gjemsel, og jeg gjemte meg bak en høy, lukket port, sa hun, ifølge Mirror.

- Etter en stund, da søsteren min ikke fant meg, klatret jeg over en spiss stang som stakk opp fra porten. Jeg skled, og stangen gikk inn i benet mitt. Jeg prøvde å dytte den vekk, men stangen rev gjennom hele benet.

LEKTE: Kylie lekte gjemsel med søsteren Kendall da hun skadet seg. Foto: NTB Scanpix
LEKTE: Kylie lekte gjemsel med søsteren Kendall da hun skadet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg elsker arret mitt

Til tross for at Kylie tilsynelatende er svært opptatt av hvordan hun ser ut til enhver tid, har hun aldri skjult arret sitt, og hun har til stadighet blottet det opptil flere ganger på sin egen Instagramprofil.

I 2015 la hun ut et bilde der hun poengterte at hun elsker arret - som dekker store deler av venstre lår.

I love my scar

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Arret har også blitt mindre med årene, og etter hennes egne bilder å dømme ser det ut til at hun liker det svært godt.

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Fikset på utseendet

Realitystjernens arr er imidlertid ikke det eneste ved hennes utseende som har gjort fansen nysgjerrige.

I 2015 skapte stjernen store overskrifter da hun endelig bekreftet at hun hadde forstørret leppene, etter først å ha nektet for det over lang tid.

To år senere snakket hun i en episode av sin egen realityserie, «Life of Kylie», ut om hvordan hun ga etter for kroppspress da hun begynte å forstørre leppene.

- Da jeg var 15 følte jeg meg skikkelig usikker på grunn av leppene mine. Jeg hadde skikkelig små lepper, fortalte hun åpenhjertig i sitt eget program.

Spesielt ille ble det da noen pekte ut usikkerheten hennes foran henne.

- Etter et av mine første kyss med en gutt fortalte han meg at han ikke trodde jeg skulle være så flink, siden jeg hadde så små lepper. Jeg tok det skikkelig hardt. Bare at en gutt sa det gikk veldig hardt inn på meg. Jeg følte meg ikke attraktiv eller pen. Jeg ville bare ha større lepper.

Det var nettsiden People som transkriberte Kylies sitater fra programmet, der det kom frem at hun først tegnet leppene sine større, før hun tok den store avgjørelsen med å gjøre de fysisk større ved injeksjoner.

- Til slutt følte jeg at lip liner ikke var nok, og derfor bestemte jeg meg for å få fikset dem.

«Gamle Kylie» er tilbake

Til tross for at Kylies fyldige lepper i flere år har vært et av hennes kjennetegn og en del av 20-åringens merkevare, har hun nå valgt å gå i helt motsatt retning.

Det kom frem etter at hun for et par uker siden delte et bilde av seg selv og en venninne på Instagram - der én liten detalj fanget fansens oppmerksomhet.

heat wave

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Innlegget har fått mye oppmerksomhet, og i skrivende stund har det nesten fem millioner likerklikk og rundt 36 000 kommentarer.

Spesielt én fan var raskt ute med å kommentere, der hun påpekte at stjernen nå minner mye om «den gamle Kylie» fra 2015, hvorpå realitystjernen svarte at hun har fjernet alt fyllet i leppene sine.

FJERNET FYLLET: Her avslører Kylie at hun har fjernet fyllet i leppene sine. Foto: Skjermdump / Instagram
FJERNET FYLLET: Her avslører Kylie at hun har fjernet fyllet i leppene sine. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Fansen ser for øyeblikket ut til å elske den store forandringen, og støttende ord og oppmuntringer lar ikke vente på seg.

«Du er så mye SØTERE!!! uten fyllet», har blant annet en fan kommentert.

Flere hyller også 20-åringen for å gå tilbake til en mer naturlig look, og oppfordrer henne til å sette pris på hvor vakker hun er uten fyll i leppene.

«Kylie, den naturlige looken er virkelig vakker, spesielt på deg. Jeg håper du setter pris på din naturlige skjønnhet like mye som meg og alle andre», skriver en fan i kommentarfeltet.

«Du har aldri sett vakrere ut. Den naturlige looken fremhever virkelig den nydelige strukturen i ansiktet ditt», skriver en annen.

LES OGSÅ: Nå svirrer romanseryktene igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer