Slik fikk Jenny tak i Mette-Marits kjole

Skavlan fikk komme inn i garderoben på Skaugum.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Programleder, skuespiller og designer Jenny Skavlan (26) er nybakt Grand Prix-vertinne. I tillegg er hun aktuell med boka «Sy om», der hun redesigner en av kjolene til kronprinsesse Mette-Marit (39).

- Jeg tok oppgaven veldig seriøst. De andre plaggene i boka er sydd om for meg selv og for å inspirere andre. Men dette var et tungt oppdrag, som i tillegg var for en kongelig, sier Jenny når Seoghør.no møter henne og forloveden Thomas «Fingern» Gullstad (31) på lanseringsfesten for «Fritt fall».

Skadene hun pådro seg under innspillingen av ekstremsportserien er for lengst leget. Nå venter hun i spenning på at Mette-Marit skal bruke kreasjonen, som opprinnelig var en enkel ullkjole fra Chloé.

– Jeg ville blande ullstoffet med glassperler og litt nagler. Jeg har sett kronprinsessen med nagleøredobber tidligere, så jeg vet at hun tørr gå dit.

– Jeg synes det er veldig kult at kronprinsessen ville gi en av de kjolene hun ikke ville bruke mer en ny sjanse. Jeg håper bare hun blir fornøyd!


Var det du eller Mette-Marit som tok initiativet til samarbeidet?

– Vi har vært litt i dialog tidligere, om bevisstgjøring i forhold til forbruk av klær. Da var jeg allerede i gang med bok, så jeg foreslo at jeg kunne redesigne en av kjolene hennes. Og hun sa ja, forteller Skavlan.

Jenny fikk selv komme hjem til kronprinsfamilien på Skaugum for å hente kjolen kronprinsessen hadde plukket ut.

– Det var veldig kult at vi fikk komme dit. Dessverre var det lukkede skapdører i garderoben, så jeg fikk ikke sett så mye … Men det gjorde ikke noe. Jeg var mest spent på kjolen!


Jennys shoppingtips
Jenny Skavlan får mange spørsmål om hvor hun kjøper materialene hun bruker til å redesigne klærne sine. Her er hennes favorittbutikker i Oslo.

Tekstiler: Rainbow Tekstil i Storgata 28.
Nagler: Body Map på Arkaden kjøpesenter i Karl Johans gate.
Perler og bånd: Perlehuset i Grønnegata 1.
Syutstyr: Sømsenteret Bernina i Akersgata 8 og IKEA.
Vintageklær: Fretex, loppemarked eller UFF i Storgata 1.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her går Jenny på catwalken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer