- Slik fikk jeg bukt med den verste abstinensen

Ole Edvard Antonsen hadde med seg trompet i «71 grader nord».

HJELPEMIDDEL I SEKKEN: Antonsen hadde med seg et munnstykke i sekken. I tillegg lå en av hans mange trompeter i en bil som var med produksjonen. Foto: TVNorge
HJELPEMIDDEL I SEKKEN: Antonsen hadde med seg et munnstykke i sekken. I tillegg lå en av hans mange trompeter i en bil som var med produksjonen. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ole Edvard Antonsen gjør seg for tiden bemerket i «71 grader nord» på TVNorge. Den verdenskjente trompetisten bruker mange timer i uka på øving, og underveis på reisen fra Lindesnes hadde Antonsen med seg to hjelpemidler.

- Jeg hadde en trompet som lå i den ene bilen, og i tillegg hadde jeg et munnstykke i sekken, for å få bukt med den verste abstinensen, sier Antonsen til Seoghør.no.

Deltageren er samboer med Tone Tufto. Sammen har de barna Ole Marius, Mikkel og Mina. Han innrømmer at det til tider var vanskelig å være borte fra alle sammen.

- Jeg er jo vant til å være mye borte fra familien, når jeg er ute på turné. Men det å være mye uten telefon, hvor det er vanskelig å holde kontakten, er veldig utfordrende, sier han.

Antonsen hadde også tidligere blitt spurt om å være med i «71 grader nord». Det var først nå det passet.

- Jeg hadde blitt spurt om å delta tidligere, men takket nei fordi det hadde passet dårlig. Vanligvis er jeg booket to-tre år frem i tid på grunn av musikken. Denne gangen passet det, så det var veldig ålreit.

Antonsen avslørte tidligere at han gjennom «71 grader nord» gikk ned hele tolv kilo.

«71 grader nord» sendes mandager klokken 20.30 på TVNorge. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Bryter sammen 140 meter over bakken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer