HOT BABE: Khloe Kardashian kastet glans over åpningen av nattklubben 1 OAK i Las Vegas forrige helg.  Foto: Stella Pictures
HOT BABE: Khloe Kardashian kastet glans over åpningen av nattklubben 1 OAK i Las Vegas forrige helg. Foto: Stella Pictures Vis mer

Slik fikk hun superkroppen

Khloe Kardashian får skryt for sine smekre former.

Publisert

SEOGHØR.NO: Forrige helg deltok reality-stjernen Khloe Kardashian (30) på åpningen av den eksklusive nattklubben 1 OAK i Las Vegas.

Hun stilte i en tettsittende, gjennomsiktig kjole - som overlot lite til fantasien.

Den flotte 30-åringen får skryt for sine smekre former - men har tidligere vært åpen om at hun ikke trives med at folk ofte hevder at hun er gravid fordi hun har «et par kilo ekstra» på kroppen.

- Tidligere ble jeg fornærmet og tenkte: «Ser jeg feit ut i dag?» eller «Hvorfor sier de det?». Men de bare gjør det uansett, fortalte hun til People i fjor.

Saken fortsetter under bildet.

SPORTY: Khloe Kardashian fotografert etter morgentrening på sitt lokale treningssenter i Beverly Hills tidligere denne måneden. Foto: Stella Pictures
SPORTY: Khloe Kardashian fotografert etter morgentrening på sitt lokale treningssenter i Beverly Hills tidligere denne måneden. Foto: Stella Pictures Vis mer

Trener nesten hver dag

Etter skilsmissen fra basketballspilleren Lamar Odom (35) har skjønnheten gått ned over ti kilo, og avslører til People at hemmeligheten bak den veldreide kroppen hennes er «den gode, gamle metoden» - mye trening og sunt kosthold:

- Jeg trener nesten hver dag. Jeg går til en personlig trener fem ganger i uken, og i helgene gjør jeg cardio og hva jeg ellers ønsker å gjøre. Jeg spiser hva jeg ønsker, men i mindre porsjoner - og det er nytt for meg.

- Det er veldig vanskelig. Man må på en måte trene kroppen til å spise mindre. Øynene dine er større enn magen, sier hun til nettstedet.

Khloe trener fast med den svenskættede PT-en Gunnar Petterson, og la i midten av mars ut en video av seg fra treningsstudio.

«Jeg trenger at de magemusklene synes snart!», skrev hun til videoen:

I need these abs to come in soon! @gunnarfitness is a fool as always. At least he makes our workouts fun!

A video posted by Khloé (@khloekardashian) on

Moren kalte henne feit

Familien Kardashian - som er i sin tiende sesong av realityserien «Keeping up With the Kardashians» - er kjent for å være en sammensveiset gjeng, men overhodet Kris Jenner (59) har ikke alltid støttet døtrene slik hun burde.

I en episode av reality-serien sendt i 2012, gikk Kris til angrep på datteren fordi hun hadde lagt på seg noen kilo.

- Du bryr deg ikke om vekten din og det frustrerer meg, fordi jeg jobber så hardt for deg og søstrene dine og du hjelper ikke til, skrek managermoren til datteren.

POPULÆRE KVINNER: Khloe Kardashian med storesøstrene Kim og Kourtney Kardashian, og moren Kris Jenner. Foto: All Over Press
POPULÆRE KVINNER: Khloe Kardashian med storesøstrene Kim og Kourtney Kardashian, og moren Kris Jenner. Foto: All Over Press Vis mer

Naturlig nok såret kritikken Khloe:

- Å si at jeg ødelegger hele merket på grunn av vekten min får meg til å føle meg dårlig. Du er helt gal og ond. Dersom hun bare hadde vært manageren min hadde jeg sparket henne på flekken, fortalte hun TV-seerne.

Men nå stråler 30-åringen mer enn noen gang - og har all grunn til å være stolt av det harde arbeidet hun har lagt ned i trening og fokus på sunt kosthold.

LES OGSÅ: Slik får du rumpe som Kim Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer