Slik fikk hun hjelp av kjæresten

Trine Rein fikk villmarkstips av Lars Monsen før den knallharde kjendis-realityen.

KONKURRENTER: Didrik Solli-Tangen, Trine Rein, Phung Ngoc Han og Marian Aas Hansen konkurrerer mot hverandre i TvNorges nye sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».   Foto: Stella Pictures
KONKURRENTER: Didrik Solli-Tangen, Trine Rein, Phung Ngoc Han og Marian Aas Hansen konkurrerer mot hverandre i TvNorges nye sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artisten Trine Rein (41) er en av ti kjendiser som fra og med mandag kveld blir å se i tøffe utfordringer i den norske villmarka i TvNorge-serien «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Artisten konkurrerer mot kjendisene Didrik Solli-Tangen, Mariann Aas Hansen, Vibeke Klemetsen, Stig Inge Bjørneby, Phung Hang, Anita Valen, Ole Edvard Antonsen, Gustav Nilsen og Espen Bredesen i konkurransen som ble mye tøffere enn hun først antok.

- Jeg stilte med en over gjennomsnittet selvtillit, men det var nesten litt sjokkerende beinhardt, sier Rein til Dagbladet.

Trine Rein er samboer med Norges mest profilerte villmarksmann Lars Monsen, og forteller at hun ble utstyrt med et par gode tips av sin erfarne kjæreste før den krevende ferden mot Nordkapp.

- Han hadde sagt at dersom vi skulle sove på isen, ville ikke underlaget isolere nok. Han rådet meg til å ligge oppå sekken, stable innholdet nedover og legge liggeunderlaget oppå - det kom godt med, sier hun til Dagbladet.

Kjendisene i «71 grader nord» måtte i likhet med Lars Monsens funksjonshemmede deltagere i NRK-suksessen «Ingen grenser», bestige fjelltoppen Snøhetta.

- Det var på turen til toppen av Snøhetta at jeg for første gang skjønte hvilken bragd «Ingen grenser»-deltagerne hadde gjort. Jeg hadde hørt Lars snakke om det, men jeg hadde ikke skjønt det før der og da. Jeg kjente hvor slitsomt det var å gå til den toppen med en frisk kropp. Et lite øyeblikk der var jeg ute av den bobla der alt dreier seg om deltagerne og turen, og ting ble satt i perspektiv i forhold til virkeligheten. Det var virkelig rått, sier Trine Rein til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Får totalslakt etter popdebut 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer