FINALEKLAR: - Carsten har en veldig kul personlighet. Jeg tror det hjelper veldig mye i dans, fordi man må ha en personlighet. Og det er en ting som er naturlig for ham, jeg trenger ikke lære ham å ha det, sier Carsten Skelbreids dansepartner Elena Bok Foto: Stella Pictures
FINALEKLAR: - Carsten har en veldig kul personlighet. Jeg tror det hjelper veldig mye i dans, fordi man må ha en personlighet. Og det er en ting som er naturlig for ham, jeg trenger ikke lære ham å ha det, sier Carsten Skelbreids dansepartner Elena Bok Foto: Stella PicturesVis mer

Slik fikk hun drømmemagen

"Skal vi danse"-skjønnheten avslører hemmeligheten bak supermagen.

Se videointervjuet med Carsten Skjelbreid og Elena Bokoreva Wiulsrud nederst i saken!

SEHER.NO: "Skal vi danse" nærmer seg et klimaks, og lørdag ble det klart at Carsten Skelbreid og dansepartneren Elena Bokoreva Wiulsrud skal møte Mia Gundersen og Glenn Jørgen Sandaker i finalen om under en uke.

Og Elena tror hun vet en av grunnene til at Carsten har tatt seg så langt i den prestisjefylte konkurransen.

- Jeg visste det etter første trening, at han var et stort talent! Jeg måtte bare kjøre ham hardt, og jeg visste at vi kom til å få det til, sier hun til Seher.no.

- Carsten har en veldig kul personlighet. Jeg tror det hjelper veldig mye i dans, fordi man må ha en personlighet. Og det er en ting som er naturlig for ham, jeg trenger ikke lære ham å ha det.

Lørdag danset de begge med bare mager. Og det er ikke bare TV 2-sportens reporter som nå har noe å vise fram under genseren for sine fans. Også Elena har nemlig sitt å vise til.

- Hvordan har du fått en så flott mage, Elena?

- Jeg synes ikke det selv da. Men hvis folk synes det, så er det veldig hyggelig. Men har bare med trening å gjøre. Det er bare å trene - og å gjøre sit-ups, det er alt man må gjøre for å få flat mage. Nå tar jeg ingen siden vi trener så hardt. Men vanligvis tar jeg kanskje hundre sit-ups om dagen. Det er nok, avslører skjønnheten til Seher.no.


Carsten får altså skryt fra dansepartneren. Men det er som kjent ikke sit-ups det går i for mannen som tatt "Skal vi danse" med storm denne høsten.

- Det er veldig hyggelig å høre skryt fra Elena. Men det eneste jeg hører nå når hun snakker, er at neste uke - den blir bare knalltøff. Nå skal jeg kose meg i kveld, og så vet jeg at dette bare blir den hardeste uka i mitt liv treningsmessig. Vi hadde 34 timer forrige uke, jeg tipper vi runder 4o nå, sier han til Seher.no.

"Skal vi danse" ser du på TV 2 lørdager klokka 19.30.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Må ha vasket munnen med rumpekluten

Se videointervjuet med Carsten Skjelbreid og Elena Bokoreva Wiulsrud her:[obj:media:8178]