GIR RÅD: - Du må finne balansen, spesielt i forhold til hva du spiser. Men jeg lever ikke med ideen om at du ikke kan tillate deg litt kos, forteller Jessica Biel. Foto: All Over Press
GIR RÅD: - Du må finne balansen, spesielt i forhold til hva du spiser. Men jeg lever ikke med ideen om at du ikke kan tillate deg litt kos, forteller Jessica Biel. Foto: All Over PressVis mer

Slik fikk hun drømmekroppen

- Jeg sender maten tilbake, avslører Jessica Biel.

SEHER.NO: Mange misunner nok Jessica Biels (27) veltrente kropp og spretne rumpe. Nå avslører hun skuespillerstjernen hva som ligger bak de flotte formene.

Ifølge 27-åringen sender hun nemlig ofte maten sin tilbake når hun er på restaurant. Men bare halvparten av den.

- Spis som du vil, men spis i midre posjoner. Selv deler jeg alltid maten i to, og sender den ene halvdelen tilbake. Eller... Jeg gjør det ikke alltid, men det er det som er målet, sier hun til Contactmusic.

Jessica avslører derimot at det også er sunne dietter og jevnlige treningstimer som ligger bak superkroppen.

- Du må finne balansen, spesielt i forhold til hva du spiser. Men jeg lever ikke med ideen om at du ikke kan tillate deg litt kos, forteller hun til nettstedet.

For ikke så alt for lenge siden fortalte "The Illusionist"-stjernen, som er kjæreste med Justin Timberlake, at hennes vakre utseende hindrer henne i å bli tatt alvorlig i Hollywood.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kler av seg for stripperrolle