Slik fikk hun drømmekroppen!

Filmstjernen Marisa Tomei avslører hemmeligheten bak sin flotte figur...

STJERNE: Oscar-vinneren Marisa Tomei er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillerinner, og til tross for at hun er godt over 40, er hun fortsatt svært veltrent og flott.  Foto: All Over Press
STJERNE: Oscar-vinneren Marisa Tomei er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillerinner, og til tross for at hun er godt over 40, er hun fortsatt svært veltrent og flott. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Filmskjønnhet og Oscar-vinner Marisa Tomei (45) fikk mye oppmerksomhet for sin veldreide figur, da hun spilte lettkledd stripper i den prisbelønte filmen «The Wrestler» med Mickey Rourke i 2008.

Og nå avslører 45-åringen hemmeligheten bak hennes veltrente kropp, skriver The Huffington Post.

Filmstjernen, som er kjæreste med skuespiller Logan Marshall Green, pryder nemlig forsiden på august-utgaven av amerikanske Shape magazine. Og i et intervju inne i bladet forteller hun at trening, sunt kosthold og mye sex er oppskriften til drømmekroppen.

- Jeg starter dagen med en kopp varmt vann med sitron og et kokt egg med oliven olje, eller friske bær med müsli og yoghurt. Og så har jeg alltid protein-snacks lett tilgjengelig. Jeg er en person som spise. Jeg spiser hver annen time, sier hun.  

Ifølge 45-åringen liker hun å drive med variert fysisk aktivitet, og magedans, samt øvelser med rockering er blant favorittene.

- Magedans holder deg i fantastisk god form. I tillegg er det veldig bra for kvinners indre organer og hormoner. Rockeringen jobber med alle de små musklene rundt kroppen, jeg føler at det har gjort at alt har hoppet på plass, forteller hun.

Men mest av alt elsker hun å leke seg med treningen, og kjæresten...

- Jeg elsker å leke, masse! Det å gå ut og danse og være vill og gal. Det er morsomt å være en natt-ugle, føle seg rampete, drikke vin og ha masse sex! Det er den beste formen for moro som finnes, sier hun.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Her er de beste nakenscenene