Slik fikk hun disse bena

«Gossip Girl»-stjernen har den siste tiden trent ekstremt hardt....

HAN TRENT EKSTREMT HARDT: Blake Lively har den siste tiden trent ekstremt hardt, for å kunne være i topp form til innspillingen av filmen «Green Lantern», avslører hennes personlige trener Bobby Strom. Foto: Stella Pictures
HAN TRENT EKSTREMT HARDT: Blake Lively har den siste tiden trent ekstremt hardt, for å kunne være i topp form til innspillingen av filmen «Green Lantern», avslører hennes personlige trener Bobby Strom. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively - med sine lange ben og lange hår - er kjent som en av de vakreste skuespillerinnene på skjermen. Men selv føler hun seg ofte alt annet enn vakker. Nå har hun inngått et samarbeid med kjendistreneren Bobby Strom, for å gjøre kroppen helt perfekt.

Skuespilleren har den siste tiden trent ekstremt hardt, for å kunne være i topp form til innspillingen av filmen «Green Lantern», hvor blant annet Ryan Reynolds er hennes medskuespiller.

- Vi har fokusert på kjernemusklatur- og styrketrening. Hun har trent fire dager i uken. Noe av treningen har bestått av 90 minutters sirkeltrening, med blant annet «planke»-trening, pushups, og utfall, sier hennes personlige trener Bobby Strom til UsMagazine.

Dietten hennes har bestått av havregrøt med blåbær, kylling og salat, og fisk og grønnsaker. Den harde treningen, sammenkjørt med denne dietten viste fort resultater.

- Hun kikket forbauset ned på magen sin og sa «oi, jeg har magemuskler», sier han.

Men selv om hun tok treningsregimet og dietten svært alvorlig, var det en ting hun ikke klarte å holde seg unna - nemlig gresk mat.

- Du vil ikke tro hva hun kunne finne på å spise. Crepès med kremost for eksempel. Vi andre klarte bare å spise halve, men hun spiste hele sin, og gikk så videre til å spise de andres rester.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De er ikke så tynne som du tror