Slik fikk hun denne kroppen

Jordin Sparks forklarer hvordan hun gikk ned 14 kilo på få måneder.

SLANKET SEG: Sangstjernen har gått ned 14 kilo siden desember. Nå forklarer hun hvordan. Foto: Twitter
SLANKET SEG: Sangstjernen har gått ned 14 kilo siden desember. Nå forklarer hun hvordan. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jordin Sparks (21) sjarmerte verden i senk da hun i 2007 vant «American Idol». Sangstjernen har hele tiden vært kjent for sine kvinnelige former.

Derfor var det mange som ble overrasket da hun la ut et bilde av seg selv i bikini på nettstedet Twitter nylig. Bildet viste at 21-åringen hadde gått ned hele 14 kilo på kort tid.

«Jeg vet ikke hvorfor, men bikinien min minner meg om «fruity pebbles». (Fargerik frokostblanding, journ. anm.)», skrev Sparks på Twitter-siden sin.

Nå forteller Sparks hvordan hun har fått sin «nye» kropp.

- Det var noe som sa klikk i desember. Jeg tenkte at istedenfor å snakke om å være mer aktiv, hvorfor ikke gjøre noe med det? Jeg har også gjort bedre valg, spiser sunnere og mindre porsjoner, forklarer hun ifølge FitPerez.com.

Sangeren mener hun aldri har følt det helt store presset om å holde seg slank i musikkbransjen.

- Jeg synes jeg så bra ut tidligere også, jeg. Jeg bryr meg ikke så mye om formen og størrelsen. Jeg har aldri tenkt at alle andre er så tynne og at jeg vil være som dem. Men jeg vet jeg føler meg bedre om jeg er mer aktiv.

Likevel var Sparks i tvil om hun skulle legge ut bikinibildet eller ikke på Twitter-siden.

- Jeg skulle gå ut og sole meg litt, også tok jeg et bilde fordi jeg elsket bikinien jeg hadde på meg. Så ble det så bra at jeg tenkte: Skal jeg legge ut dette eller ikke? Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Viste fram vekttapet på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer