Sofia Helin:

Slik fikk hun arret sitt

Sofia Helin er stolt av merket hun har i ansiktet.

SUPERAKTUELL: Denne høsten blir Sofia Helin å se som kronprinsesse Märtha i NRK-serien «Atlantic Crossing». I den forbindelse har hun latt seg intervjue om privatlivet sitt. Nå avslører hun blant annet hvordan hun fikk sitt berømte arr. Foto: Heiko Junge / NTB
SUPERAKTUELL: Denne høsten blir Sofia Helin å se som kronprinsesse Märtha i NRK-serien «Atlantic Crossing». I den forbindelse har hun latt seg intervjue om privatlivet sitt. Nå avslører hun blant annet hvordan hun fikk sitt berømte arr. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld er det premiere på NRKs nye storsatsing, som skal handle om kronprinsesse Märthas rolle under 2. verdenskrig. Mens ektemannen og svigerfaren befant seg i England, reiste hun og barna, deriblant kong Harald, til USA.

Serien skal undersøke kronprinsessens liv under de avgjørende årene, og det er svenske Sofia Helin som har fått æren av å spille Märtha. Mange kjenner henne kanskje best som den litt eksentriske politietterforskeren Saga Norén fra suksesserien «Broen», som gikk i fire sesonger og vant flere priser.

Hun har også vært å se i filmer som «Snømannen» og «Arn - Tempelridderen» de siste årene. Privat er hun gift med skuespiller og prest Daniel Götschenhjelm, som hun også har to barn med.

Liker arret

Helin er opptatt av arbeidet sitt, og snakker sjelden om privatlivet. I et nytt intervju med VG Helg gjør 48-åringen imidlertid et unntak. I forbindelse med lanseringen av serien, snakker hun nå ut om både oppvekst og familieliv.

Stjernen forteller også åpent om sitt berømte arr, som hun har over leppa.

- Det arret kler livet mitt. Nå liker jeg det. Det passer mer til min historie, forteller hun til VG Helg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer