Slik fikk han superkroppen

Hugh Jackman gikk på en så ekstremt diett at han sovnet hele tiden.

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Hugh Jackman (44) har gjennom rollefiguren Wolverine i «X-Men»-filmene fått status som en av de mest veltrente mannlige skuespillerene i Hollywood.

For at musklene virkelig skulle fremheves i den kommende storfilmen gikk Jackman på en ekstrem diett, begrenset med vann og ingen karbohydrater.

GÅR PÅ DIETT: - Jeg spiser stort sett kjedelig mat. Mye biff, kylling, brun ris og dampet brokkoli, sier han ifølge nettstedet ShowbizSpy.com. Foto: All Over Press
GÅR PÅ DIETT: - Jeg spiser stort sett kjedelig mat. Mye biff, kylling, brun ris og dampet brokkoli, sier han ifølge nettstedet ShowbizSpy.com. Foto: All Over Press Vis mer

- Dehydreringen ga meg det stramme utseende. Men jeg hadde så lite energi at jeg bokstavelig talt sovnet hele tiden siden jeg gikk på en diett med null kabohydrater og begrenset mengde kalorier. Det var ganske brutalt, sier skuespilleren til magasinet Manhattans oktobernummer.

Når han forbereder seg forut en rolle er det fysiske treningen alltid vanskeligere enn den mentale forteller skuespilleren.

- De fysiske forberedelsene blir vanskeligere og de følelsesmessige enklere. Til en actionfilm som «Wolverine» kjørte regissør James Mangold meg hardt. Han ville jeg skulle ha en dypere tolkning av karakteren. Etter å ha spilt actionroller rundt 16 ganger tidligere, så er det enklere for meg, forteller Jackman.

LEI AV HOMSERYKTENE: Hugh Jackman og kona Deborra-Lee Furness er frustert over alle ryktene rundt Hughs legning. Foto: All Over Press
LEI AV HOMSERYKTENE: Hugh Jackman og kona Deborra-Lee Furness er frustert over alle ryktene rundt Hughs legning. Foto: All Over Press Vis mer

I sommer fortalte filmstjernen at kona Deborra-Lee Furness (59) overraskende nok ikke er spesielt glad i ektemannens store muskler.

- Hun motsetter seg det helt og holdent. Hun har sagt at min jobb som ektemann er å være tjukk og liten så hun skal se bedre ut, sa skuespilleren til Mail on Sunday.

Jackman og Furness har to felles barn, Oscar (13) og Ava (8).