Slik fikk Candi mannekropp

Den britiske modellen Jodie Marsh fikk sjokk da hun skulle lage dokumentar om prostitusjons- og kroppsbyggermiljøene i Storbritannia.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Jodie Marsh (34) har i flere år vært en av Storbritannias mest populære modeller, og har også vært med i TV-programmet «Celebrity Big Brother» og hennes egen realityserie «Totally Jodie Marsh».

Nå satser 34-åringen på en ny karriere som programleder for dokumentarprogram.

Resultatet er TV-programmene «Jodie Mars: On The Game» og «Jodie Mars: On Steroids», som i Norge sendes på TV-kanalen TLC.

Aktiv kroppsbygger

Jodi - som selv har konkurrert i kroppsbyggerkonkurranser de siste årene - sier hun var opptatt av å påpeke dopingbruken som er utbredt i deler av miljøet.

- I forhold til stereoider ville jeg finne ut av hva de gjorde med kroppen, om det var bra eller dårlig for deg, bieffekter og hvor mange det er som bruker de, sier hun til Seoghør.no.

Ett av møtene er med kvinnen Candi Lewis, som har tatt steroider i fire år for å bli mer lik en mann.

 

 

 

 

 

VISTE SEG FRAM: Glamourmodellen Jodie Marsh har ofte lagt ut bilder av seg selv på sin Twitter-profil, for å vise frem sin veltrente kropp. Foto: Twitter
VISTE SEG FRAM: Glamourmodellen Jodie Marsh har ofte lagt ut bilder av seg selv på sin Twitter-profil, for å vise frem sin veltrente kropp. Foto: Twitter Vis mer

- Det verste med forandringene på kroppen min er nok hårene på kroppen. Og klitorisen min har blitt lengre. Den ligner på en liten penis, sier Candi til kameraene.

Jodie selv har tidligere sagt at hun elsker musklene hun har skaffet seg som følge av all treningen.
- Jeg vet at folk ser alle musklene og synes det er rart, men når jeg ikke strammer dem, ser jeg bare liten og feminin ut.

NY KARRIERE: Jodie Marsh har tidligere gjort suksess som realitystjerne og glamourmodell i Storbritannia. Nå prøve hun på en ny karriere innen dokumentarfilm.
NY KARRIERE: Jodie Marsh har tidligere gjort suksess som realitystjerne og glamourmodell i Storbritannia. Nå prøve hun på en ny karriere innen dokumentarfilm. Vis mer

- Jeg har aldri hatt så mye støtte og det føles bra. Spesielt med tanke på hvor ille tingene var, sa hun i fjor til The Sun.

Tok til tårene

Til Seoghør.no sier Jodie at innspillingen ble en sterk følelsesmessig påkjenning for henne. Møtet med blant annet prostituerte kvinner i Stobritannia ble så sterkt at hun flere ganger tok til tårene.

- Vi så mye mishandling. Vi møtte en jente som hadde fått tilbud om å selge sex, men så ville klienten voldta henne, slå henne helseløs, for å så stjele alle pengene hennes og dra.

- Så du dette skje?

- Nei, jentene fortalte meg det i etterkant. Hvis vi hadde sett det skje hadde jeg antakeligvis vært i fengsel for mord. Det var forferdelig. Jeg gråt mye mens vi lagde denne dokumentaren. Tingene vi så og hørte var så forferdelige. Jenter som hadde knekt nesen, blåveis på begge øynene, rett og slett banket opp.

Det første programmet «Jodie Mars: On Steroids» sendes på TLC søndag kl. 21.

LES OGSÅ: Ble matforgiftet på vei til Norge

 

 
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer