I GOD FORM: Britney Spears' treningsvideo på Instagram skapte reaksjoner hos fansen.  Foto: NTB scanpix / Instagram
I GOD FORM: Britney Spears' treningsvideo på Instagram skapte reaksjoner hos fansen. Foto: NTB scanpix / InstagramVis mer

Slik fikk Britney tilbake drømmekroppen

Fansen jubler over superstjernens imponerende Instagram-avsløring.

SEOGHØR.NO: Sangstjernen Britney Spears (34) imponerte verden med sin lettkledde opptreden under Billboard Music Awards i slutten av mai.

Tobarnsmoren har lagt noen tøffe år bak seg, så fansen jublet over å se popstjernen tilbake på scenen og i bedre form enn på lenge. 

«Toxic»-sangeren har ikke lagt skjul på at hun har vært i hardtrening de siste årene, og at alt arbeidet på tredemølla har gitt resultater. 

I helgen delte artisten en video på Instagram der hun overrasker fansen med hvor mange armhevinger hun klarer. 

Saken fortsetter nedenfor.

Wow Larry! Very impressed.

En video publisert av Britney Spears (@britneyspears)

Flere av Britneys følgere på nettsamfunnet skryter stjernen opp i skyene for at hun tar 30 armhevinger på rappen - helt uten problemer. 

- Hun ser fantastisk ut, skriver følgeren med brukernavnet «brittanyraasch».

- Wow, hun ser ut som seg selv i 20-årene, skriver «chiekodan».

- Herregud, hun er så veltrent om dagen, skriver personen som kaller seg «ivaslittlememo».

Viste frem fysikken

Det er tydelig at det ikke bare er fansen som synes at Britney er i sin beste form. Popstjernen selv har ikke akkurat vært sjenert når det gjelder å vise hud den siste tiden. 

Da hun dukket opp på den røde løperen under årets Billboard Music Awards, var hun ikledd et antrekk som viste hennes slanke bein og veltrente mage. 

Saken fortsetter nedenfor.

VÅGALT KLESVALG: Britney Spears byttet mellom disse to lettkledde antrekkene da hun møtte opp på Billboard Music Awards i slutten av forrige måned.  Foto: NTB scanpix
VÅGALT KLESVALG: Britney Spears byttet mellom disse to lettkledde antrekkene da hun møtte opp på Billboard Music Awards i slutten av forrige måned. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ble anklaget for bilderedigering 

Det er imidlertid ikke lenge siden «Piece of Me»-sangeren ble anklaget for å ha redigert seg slankere på et bikinibilde hun delte på Instagram.

Bildet viser Britney som soler seg ved bassengkanten, men fansen reagerer på at sangerens midje er unaturlig smal. 

I ettertid har artisten indirekte slått tilbake på kritikken, etter hun en rekke ganger har vist sin slanke fysikk både på badestranden og i sosiale medier.

VELTRENT: Kun dager etter Britney ble anklaget for bildejuks, avviste hun ryktene med sin flotte fysikk på Hawaiiferie.  Foto: Splash News
VELTRENT: Kun dager etter Britney ble anklaget for bildejuks, avviste hun ryktene med sin flotte fysikk på Hawaiiferie. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Derfor valgte hun dette gravid-antrekket