Gitte Lill Paulsen og Aksel Lund Svindal:

Slik fikk Aksels nye kjæreste modellkroppen

Gitte Lill Paulsen avslører sine beste sunnhetstriks.

MODELL: Gitte Lill Paulsen har gjort suksess som modell i utlandet. Her til lands har hun blitt sammen med alpinisten Aksel Lund Svindal. Foto: NTB scanpix 
MODELL: Gitte Lill Paulsen har gjort suksess som modell i utlandet. Her til lands har hun blitt sammen med alpinisten Aksel Lund Svindal. Foto: NTB scanpix  Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Tirsdag denne uken kunne Se og Hør avsløre at alpinstjernen Aksel Lund Svindal (34) har funnet lykken med modellen Gitte Lill Paulsen (30).

Det kanskje ikke mange vet - er at Gitte Lill er en ganske anerkjent modell i det store utland, og at hun har jobbet for store magasiner som Elle og Vogue. For tiden har hun sin base i New York.

I et intervju med klesmerket Pierre Robert i 2014, avslørte hun noe av hemmeligheten som har ført til at hun har gjort modellsuksess.

Viktig å spise riktig

Et av tipsene som har hjulpet Gitte Lill mest er det å spise mat «rett fra naturen».

- Jeg er opptatt av gode, ubehandlede råvarer. Jeg spiser grønnsaker hele og rå. Piller og dietter styrer jeg unna, men jeg tar gjerne naturlig kosttilskudd og mulivitaminer i form av spirulina, urter, hvetegress og planter. Fisk, fiskeolje, vann og sjokolade - det må også med, og jeg prøver i tillegg å holde meg unna genmodifisert mat, sa hun til klesgiganten.

I forbindelse med markedsføringen av Pierre Robert sin reklamefilm ga Gitte ogsåsine beste råd for et nytt og bedre liv til leserne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer