Slik fikk Aksel superkroppen

Skuespilleren avslørte sitt private treningsprogram.

Foto: Friland AS
Foto: Friland AS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I disse dager er skuespiller Aksel Hennie (37) i Ungarn der han spiller inn Hollywood-filmen «Hercules».

Rollen i «Hercules» skal være svært krevende og stiller store krav til skuespillerens fysikk. 37-åringen har tilbrakt mange timer på treningsstudio den siste tiden, der han har pumpet jern og bygget muskler.

De siste månedene har han delt flere bilder av sine nye kropp på Instagram. Nå deler han også sitt private treningsprogram med fansen på bildedelingstjenesten.

«Her er treningsprogrammet mitt. Jeg har fått mange forespørsler om treningsprogrammet mitt i forbindelse med rollen min som Tydeus», skriver skuespilleren.

Treningsprogrammet viser at Aksel har hatt et knallhardt treningsregime de siste månedene. Programmet inneholder styrkeøvelser for hele kroppen, og skuespilleren kjører fra 6 til 12 repetisjoner på hver øvelse.

Du kan finne hele treningsprogrammet her. (ekstern lenke, red. anm.)

Skuespilleren avslører at han fikk hjelp av flere personlige trenere for å komme i gang med muskelbyggingen. Han begynte med å trene fleksibilitet, balanse og core, før han startet å trene med tyngre vekter og begynte på en diett som gjorde at han fikk lavere fettprosent.

Dietten består blant annet av kosttilskuddet glutamin, proteinpulver, proteinholdige matvarer som egg, brokkoli, kjøtt, fisk og kylling. Etter trening drikker han sportsdrikken Gatorade eller Powerade.

LES OGSÅ: - Jeg vil ta med meg dette videre i livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer