LEGGER PÅ SEG: - Jeg har klart å gå opp 3,5-4 kilo, det er det meste jeg har klart å legge på meg før en slik tur. Og det holder i et par, tre uker. Så er det borte, sier Cecilie Skog, som i lørdagens «Skal vi danse» danset med brist i et ribbei Foto: SCANPIX
LEGGER PÅ SEG: - Jeg har klart å gå opp 3,5-4 kilo, det er det meste jeg har klart å legge på meg før en slik tur. Og det holder i et par, tre uker. Så er det borte, sier Cecilie Skog, som i lørdagens «Skal vi danse» danset med brist i et ribbei Foto: SCANPIX Vis mer

Slik feter danse-stjernen seg opp

«Skal vi danse»-stjernen spiser cornflakes med vaniljesaus og drikker olje... Se video!

Publisert
Se video med Cecilie Skog og Tobias Karlsson nederst i saken!

SEHER.NO: Den siste tiden har vært noe uvant for den norske eksepdisjonsfareren Cecilie Skog (36). Som deltager i «Skal vi danse» må hun nemlig ikle seg paljetter, flotte kjoler og høye hæler, noe som altså langt fra er daglig kost når hun skal ut på sine beintøffe eksepdisjoner.

Til Seher.no innrømmer hun at hun av og til lengter tilbake til sitt dagligliv.

- Nå må jeg nesten bare fortrenge det faktumet at det finnes en verden der ute med snøkledde topper.  Jeg lengter sånn tilbake til friluftslivet, og det å få være på tur igjen.  Men jeg skal være her så lenge som mulig, og nå koser jeg meg her, smiler hun til Seher.no, etter å ha gjennomført lørdagens tango på TV 2-parketten sammen med dansepartneren Tobias Karlsson.

LES OGSÅ: Derfor var Cecilie Skog i smerter

Cecilie Skog har nådd toppen av det høyeste fjell på hvert kontinent på Jorden. Hun har nådd de tre poler, og var også den første kvinnen som gikk til Nordpolen.

- Hvordan forbereder du deg til noe slikt, Cecilie?

- Det kommer jo an på hvor man skal. Hvis jeg skal på en lang skitur, så er det en del av forberedelsene at man må fete seg opp, man må legge på seg noen kilo. Da må man bare spise mer enn man forbrenner, og man forbrenner ganske mye - ettersom man trener ganske intensivt også, forteller den blide 36-åringen, som utdyper:

- Jeg spiser mye fett, for eksempel cornflakes med vaniljesaus, masse is før man går og legger seg. Jeg drikker olje. Det er bare å spise alt man orker. Men man har ikke lyst på det da, så det blir på en måte en plikt.

- Hvor mye går du opp i vekt i en slik periode?

- Jeg har klart å gå opp 3,5-4 kilo, det er det meste jeg har klart å legge på meg før en slik tur. Og det holder i et par, tre uker. Så er det borte, forteller Skog.

Cecilie og Tobias ble i lørdagens «Skal vi danse» belønnet med 21 poeng av dommerne, men fikk til slutt så mange stemmer av TV-seerne at de likevel unngikk danseduellen. Til Seher.no forteller de to, som har blitt svært gode venner gjennom høstens svingom, at de skal sammen på tur når muligheten igjen byr seg.

- Ja, jeg skal være med henne på tur! Jeg skal være med til Grønland, til Antarktis, og til Argentina, sier Tobias til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fortviler over sin egen vekt

Se video med Cecilie Skog og Tobias Karlsson her:[obj:media:9082]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer